Cățelușa cu cea mai emoționantă poveste. Lăsată să moară de foame în lanț, un om cu suflet bun i-a dăruit o nouă viață!

Ultima actualizare:

O poveste emoționantă din județul Galați a impresionat întreaga țară. În prim-plan se află Ursula, o superbă cățelușă din rasa ciobănesc mioritic, care a fost legată cu lanțul de către fostul stăpân și lăsată să moară. Din fericire, ea a fost găsită la timp, iar cu ajutorul îngrijirilor și dragostei primite de la salvatorii ei, Ursula este acum de nerecunoscut!

O poveste incredibilă a emoționat întreaga țară, după ce cazul Ursulei, cățelușa din județul Galați, a devenit cunoscut de către public. Totul s-a petrecut în comuna Smârdan, unde localnicii au făcut un apel către Poliția Animalelor să vină să salveze o cățelușă din rasa ciobănesc mioritic. Aceasta fusese legată cu lanțul de către stăpânul ei, care a lăsat-o de izbeliște, să moară de foame, potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro. Ursula nici nu se mai putea ține pe picioare când salvatorii au ajuns la ea, iar aceștia deja se temeau că poate e prea târziu pentru cățelușă.

După ce fostul ei proprietar a fost amendat de către autorități, Ursula a ajuns în adăpostul celor de la Asociația Ajutați-l pe Lăbuș, care au făcut tot posibilul pentru a o salva, deși era doar piele și os. Administratorul asociației, pe numele ei Corina Grigore, a declarat că Ursula avea o mulțime de paraziți, probleme cu pielea, cât și o greutate mult sub cea normală. Din fericire, datorită îngrijirilor și iubirii primite, cățelușa a reușit să își revină, iar acum este de nrerecunoscut!

Ursula și-a găsit și un prieten

Ursula și Calvin / FOTO: Ajutați-l pe Lăbuș
Ursula și Calvin / FOTO: Ajutați-l pe Lăbuș

Cățelușa se află tot alături de cei de la Asociația Ajutați-l pe Lăbuș, unde și-a găsit și un prieten! Este vorba despre Calvin, un câine din aceeași rasă ca Ursula. Și el a fost găsit într-o situație la limită de către salvatori, în parcarea unui mall din Galați.

Cățelul era și el la fel de slăbit și plin de probleme de piele, fiind salvat cu un an în urmă, iar acum a reușit să își revină complet! Asociația Ajutați-l pe Lăbuș adăpostește circa de 1.200 de animale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
musulmani la kaaba reuters
Groapa cimitir FOTO Shutterstock jpg
italia romanca1 jpg
index jpeg
stefan luchian jpg
constantin si elena sfinti png
perseide stele cazatoare calea lactee foto shutterstock
romanca job colaj facebook pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net