Caz șocant în Capitală! O familie cu șase copii a ocupat abuziv apartamentul unei femei, iar Poliția nu poate face nimic

Ultima actualizare:

O situație cu totul bizară s-a petrecut chiar în Capitală. O familie cu șase copii a ocupat abuziv apartamentul unei femei, iar apoi a schimbat yala de la ușa de la intrare. Odată ce și-a dat seama ce s-a petrecut, femeia a chemat Poliția, însă autoritățile au spus că nu pot să facă nimic.

Femeia a văzut că yala de la intrare fusese schimbată
Femeia a văzut că yala de la intrare fusese schimbată

Totul a început când proprietara apartamentului a mers să verifice proprietatea din Sectorul 5. Aceasta a descoperit că yala de la intrare fusese schimbată! Atunci când a bătut la ușă, și-a dat seama că o familie întreagă s-a mutat abuziv în apartament, fără știrea proprietarei.

Femeia care deține apartamentul a mărturisit că acesta era folosit de către fiul ei, care locuiește acolo în perioadele când revine în țară de la locul de muncă pe care îl are în străinătate. De parcă situația nu era îndeajuns de șocantă, familia cu șase copii, care s-a mutat abuziv în apartamentul din Sectorul 5, a spus că ar fi închiriat proprietatea de la nora proprietarei. Cu toate acestea, femeia nu are nicio noră, așa că a alertat autoritățile, dorind ca situația să se rezolve.

O familie s-a mutat abuziv într-un apartament din Sectorul 5

În ciuda faptului că familia cu șase copii s-a mutat în mod abuziv în apartamentul din Sectorul 5, odată ce autoritățile au aflat despre situație au spus că, din păcate, nu pot face nimic pentru a remedia situația. Pentru ca situația bizară să fie rezolvată este nevoie de o hotărâre definitivă din partea instanței, iar până când aceasta va fi emisă, locatarii abuzivi pot sta fără grijă în apartamentul din Capitală.

Femeia a descoperit în modul cel mai șocant că a pierdut controlul asupra propriei case, atunci când a văzut că yala de la ușa de la intrare a fost schimbată, atunci când a dorit să verifice apartamentul. Din păcate, autoritățile nu pot face nimic în lipsa unei hotărâri judecătorești.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
canicula caldura furtuna vertizare foto shutterstock
Thailanda pixabay jpg
otet de mere jpg
dali
copil bolnav de rujeola pojar foto shutterstock jpg
concert pixabay jpg
targ sibiu pevremuri jpg
incendiu ploiuesti (2) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net