Caz șocant în Gara Timișoara! Un bărbat a fost bătut și jefuit de trei paznici

Ultima actualizare:

Un caz de-a dreptul șocant a avut loc chiar în Gara Timișoara Nord! Se pare că trei bărbați, angajați ai unei firme de pază, au fost arestați preventiv de către autorități pentru că ar fi lovit și tâlhărit un bărbat. O a patra persoană implicată în această situație uluitoare este acum cercetată pentru purtare abuzivă.

Caz șocant în Gara Timișoara
Caz șocant în Gara Timișoara

Faptul că erau angajați ai unei firme de pază pare să nu fi fost un obstacol greu de depășit pentru persoanele implicate în acest caz șocant. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, se pare că pe data de 3 februarie, polițiștii de la Biroul Județean de Transporturi Timiș au fost anunțați de către un bărbat în vârstă de 51 de ani că, în dimineața acelei zile, el el ar fi fost lovit de mai multe persoane în Gara Timișoara Nord. De asemenea, el a mai reclamat că agresorii au și sustras unele bunuri pe care le avea în posesie.

Autoritățile au început imediat o anchetă, iar până la finalul zilei au reușit să identifice 4 bărbați care ar fi fost implicați în această agresiune. Aceștia ar avea vârstele de 22, 23, 45 și 68 de ani, iar surse ce se află în cadrul anchetei au declarat că cei implicați ar fi angajați ai unei firme de pază din gară.

Un bărbat a fost bătut și jefuit în gară

Se pare că prejudiciul a fost recuperat doar parțial, iar ancheta polițiștilor încă se află în desfășurare. Miercuri, probatoriul în cauză a fost administrat, iar autoritățile au decis că se impune reținerea pentru 24 de ore a trei dintre persoanele implicate în acest caz. A doua zi, joi, aceștia au fost aduși în fața magistraților, care au decis să dispună măsura de arest preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile.

În ce privește a patra persoană implicată, un bărbat în vârstă de 45 de ani, autoritățile continuă să îl cerceteze, el fiind acum bănuit că ar fi comis infracțiunea de purtare abuzivă. În schimb, cei trei suspecți reținuți au fost duși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net