Cazare la 1 euro, discounturi de 60%, „plătește unul, merg doi”. Atenție, s-a deschis Târgul de Turism!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cei care tânjesc după o vacanță, trebuie să ajungă zilele acestea la Romexpo! Azi, 23 februarie, s-a deschis Târgul de Turism al României, ediția de primăvară. Fiecare vizitator e câștigat! Fie că dai o raită printre standuri și-ți faci o idee despre următoarea ta destinație de vacanță, fie că te și hotărăști rapid și achiziționezi un sejur, n-ai cum să pleci trist de la târg. Mai ales că agențiile se întrec în oferte tentante.

Vacanță de Paște sau vacanță de vară? Sejur în România sau în străinătate? Nu e nevoie decât să știi ce vrei și să cauți oferta perfectă pentru tine. Agențiile de turism prezente la Târgul de Turism al României au pregătit reduceri substanțiale. De exemplu, la Christian Tour vei găsi sejur pe Insula Thassos la 1 euro plus costul transportului cu autocarul care este de 70 de euro dus-întors de persoană. Deci la 71 de euro poți face o vacanță de 7 nopți la una dintre vilele selectate de agenție. Plecările sunt pentru mai și septembrie. Veți mai găsi oferte de genul „Plătește unul, merg doi”. Agenția Hello Holidays are așa ceva pentru Bulgaria. Concluzia este că reducerile afișate de toate agențiile pe perioada târgului sunt de peste 60%, iar cele mai căutate vacanțe sunt Turcia-Antalya, Grecia -  continentală sau insulară, Egipt și Bulgaria. Și agențiile care nu au stand la Romexpo în aceste zile afișează discounturi considerabile pe siteurile lor sau direct în agenții.  

Grecia, destinația preferată de Paște

Cum grecii sunt ortodocși ca și noi, vacanța de Paște în țara lor pare ideală. Christian Tour vine cu o vacanță în Creta, 199 de euro, 7 nopți  cazare hotel de 3 stele cu mic dejun. Agenția Hello Holidays vine cu sejururi în insulele Evia și Corfu, la Salonic și în Paralia Katerini, în care turiștii pot participa și la Slujba de Înviere, de la doar 179 de euro/persoană. Reducerile continuă pentru Grecia și în lunile următoare.

Pentru amatorii de vacanțe în Grecia, la târgul online sunt oferte cu reducere de până la 50% și pentru pachete, și pentru cei care doresc transport individual, dar și tarife unice, 99, 149, 199 de euro/persoană pentru anumite spații de cazare la vacanțele din lunile mai și iunie”, informează directorul de marketing al agenției.

Și agenția Paralela 45 anunță opt zboruri charter programate în sezonul estival spre insulele grecești Creta, Zakynthos, Rhodos, Corfu, Santorini, Kos și Kefalonia – în premieră în acest an. Vacanța în Grecia costă de la 348 de euro/persoană, în funcție de insulă, hotel, tipul de masă ales.

Antalya, perfectă pentru familiști

Turcia, în special Antalya, este pe lista preferințele celor care au copii. Resorturile cu all inclusive și cluburi pentru cei mici atrag în special familiștii. Atât pentru vacanța de Paște. Cât și pentru vară, agențiile se întrec în reduceri. Cu autocarul, în Kusadasi vei plăti la Hello Holidays 395 de euro/persoană, iar în Didim, 299 de euro/persoană ori 365 de euro/persoană, în funcție de perioada aleasă, cinci sau șapte nopți. Sejururile sunt la hoteluri de cinci stele, cu all inclsive sau ultra all inclusive, unde turiștilor li se pregătesc decoruri și meniuri specifice sărbătorilor pascale. Dacă alegi avionul, un sejur în Antalya costă 534 de euro/persoană. Pentru la vară, pachetele cu zbor charter în Antalya, Bodrum și Dalaman au reducere de o treime, la care se adaugă o extra reducere între 100 și 200 de euro/cameră.

Târgul de Turism este deschis la Romexpo până duminică. Intrarea este liberă
Târgul de Turism este deschis la Romexpo până duminică. Intrarea este liberă

La Christian Tour, Antalya pornește de la 299 de euro la 5 stele, pachet special pe perioada târgului. Agenția are 9 zboruri charter din București spre Antalya, dar și din marile orașe din țară, ne-a informat Marius Berca, reprezentantul agenției.

Sejururi de lux de la 299 de euro

Și Dertour are sejururi care pornesc de la 299 de euro pentru o săptămână la un hotel de 5 stele cu all inclusive iar pe perioada târgului turiștii beneficiază de un avans de doar 10%.

La Paralela 45, cele mai mari reduceri sunt disponibile pentru vacanțele de vară în Antalya, cu zboruri charter. Mai multe pachete la hoteluri din Kemer, Belek, Side și Lara sunt reduse cu 59%, 56%, 46% ori 41% în perioada târgului de turism. Cea mai ieftină vacanță în Antalya costă de la 357 de euro/persoană, la un hotel de cinci stele, all inclusive, cu toate taxele incluse. În Bodrum, pe un alt zbor charter al sezonului 2023, de la 411 euro/persoană. Iar în Marmaris, cu zbor charter pe Aeroportul Internațional Dalaman, de la 512 euro/persoană. Turiștii plătesc 10% la înscriere și restul în două tranșe, ultima, de 75%, cu 30 de zile înainte de plecare.

Reducerile din timpul târgului de turism online și offline pe care îl organizăm compensează creșterile de prețuri anunțate de partenerii noștri turci pentru acest sezon, din cauza costurilor mari cu energia pe care le au, din cauza taxei hoteliere impusă de statul turc. O serie de hoteluri, pentru care avem parteneriate în exclusivitate vara aceasta, au prețuri speciale pentru români”, declară Alin Burcea, CEO Paralela45

Agenția Prestige Tour are de asemenea zboruri charter spre Antalya (Turcia), iar un sejur la hotelul Arnor Deluxe de 5 stele, costă 715 euro/persoană cu plecare din 2 iunie. Se zboară cu compania Tarom, iar cazarea este cu all inclusive. Tot în Antalya, la hotel Starlight Resort 5 stele cu all inclusive tariful este de 817euro/persoană, din luna iunie.

Hotelul Cullinan Belek
Hotelul Cullinan Belek

Și o ofertă exclusivistă pentru cei care apreciază luxul și un hotel nou-nouț: Cullinan Belek costă 2.120 de euro de persoană din 15 septembrie. Aici totul este la superlativ, ai parte de primire VIP cu flori și șampanie, transfer direct la aeroport, cazare cu all inclusive.

Egipt, de la 399 de euro de persoană

Hotelul Stella di Mare Garden Resort&SPA Makadi Bay, Hurghada, Egipt
Hotelul Stella di Mare Garden Resort&SPA Makadi Bay, Hurghada, Egipt

Cum vremea de plajă este perfectă în Egipt, în aprilie, o vacanță în Hurghada pleacă de la 399 de euro cu all inclusive la Dertour sau de la 518 euro/persoană, la Hello Holidays. Un alt tour operator cu oferte bune pe Egipt este și Prestige Tour. Astfel, un sejur din 8, 15, 22 sau 28 aprilie în Hurgada, la hotelul Stella di Mare Garden Resort&SPA Makadi Bay (5 stele), 7 nopți în regim all inclusive, costă 612 euro de persoană.

Un turist - un copac, dacă mergi în Malta

Ofertă deosebită la Malta Travel
Ofertă deosebită la Malta Travel

Cu un proiect inedit vine la Târgul de Turism agenția Malta Travel. „Vacanța în Malta ecologizează, nu poluează”, plantând pe bune o „pădure malteză” în România. Astfel, pentru fiecare român care alege să petreacă vacanța de vară în Malta, agenția va planta un copac. Iar ofertele cu care vine această agenție pe perioada târgului sunt imbatabile. De exemplu, un sejur la Hotel Bella Vista - 4*, pleacă de la 283 euro/pers, 7 nopți de cazare cu demipensiune, iar la hotel Grand Resort Excelsior - 5*, de la 794 euto/pers, 7 nopți de cazare cu mic dejun, plecări din 17 mai 2023.

Curse zilnice spre litoralul bulgăresc

Pentru vară, Bulgaria este destinația unde poți ajunge și dacă n-ai mașină. Hello Holidays anunță curse zilnice cu autocarul din București și de trei ori pe săptămână din Sibiu, iar oferta pentru târg este:

„Plătește 1, merg 2, este oferta noastră, în perioada 22-28 februarie, pentru cursele charter de marțea și joia din București, și reducere de până la 30% pentru cazare la sejururile de trei, patru, cinci, șase, șapte, 14 nopți, în care oferim bonus și transferurile la și de la autocar la hotel”, precizează Denisa Oprea, director de marketing. Și Dertour are Bulgaria de la 93 de euro de persoană pentru un sejur de 4 stele cu all inclusive, ne-a precizat Adina Cojocariu, director de vânzări.

Pentru Paște, Christian Tour are oferte pe litoralul bulgăresc la 469 de euro, hotel de 5 stele, demipensiune și masă festivă de Înviere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net