Ce a pățit un turist român în drum spre Grecia. Semnalul de alarmă pe care l-a tras: „Atenție, se bagă apă...”

Un turist român spune că ar fi alimentat cu benzină îndoită cu apă, la o benzinărie din Bulgaria. Bărbatul mergea în vacanță în Grecia, iar imediat după ce a alimentat, spune că mașinii sale i s-a aprins „martorul Check-in Engine la bord”.

Românul spune că totul s-a petrecut la o benzinărie din Bulgaria
Românul spune că totul s-a petrecut la o benzinărie din Bulgaria

Bărbatul a povestit totul pe grupul de Facebook „Forum Thassos”, unde spune că, la o benzinărie din Bulgaria, ar fi alimentat cu benzină îndoită cu apă. Cu toate acestea, alți membrii din grup iau în calcul și posibilitatea unei probleme electrice.

„Atenție la benzinăria Shell până în Makaza...apă în benzină...s a aprins martorul check-în....apă în benzină... Am alimentat și 3 mașini cu motorină deocamdată nimic....la benzină martorul aprins...Așa că feriți-vă de Shell până în Makaza 30-40 km.....cel puțin la benzină. Și anul trecut s-a scris... păcat...... poza de vineri noapte din benzinărie...”, a scris turistul român, potrivit adevarul.ro, pe grupul „Forum Thassos”.

Imediat au apărut comentarii la postarea făcută de român, iar alți internauți au povestit că au avut și ei probleme de acest fel, în Bulgaria. „Niciodată nu alimentez la mai puțin de 100 kilometri de vamă. Oriunde aș fi, m-am fript, mai ales, la bulgari cu motorină”, a comentat un internaut român. „Eu acolo am descoperit că în rezervor încap vreo cinci litri mai multă motorină”, a menționat o altă persoană.

Internauții au luat în calcul și alte variante

Cu toate acestea, unii turiști au luat în calcul și alte variante. Mai precis, aceștia spun că este posibil ca totul să se fi datorat unei probleme electrice la mașină.

„Ai tu o problemă la mașină nu are nici o treabă Check -in Engine sunt multe cauze de la care se poate aprinde fă o testare și vezi ce problemă ai. Dacă avea apă numai plecai tu de acolo decât împins”, explică un internaut.

„Check engine nu se aprinde când este apă în combustibil, ci este un avertisment în general pe parte electrică. După diagnoză stabilești care este cauza...bobina inducție, bujii, senzori etc.! Baftă!”, menționează o altă persoană de pe grupul de Facebook.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
storm 4651306 1280 jpg
bacalaureat jpg
accident Suceavaa jpeg
bacalaureat adevarul jpg
SpotHiddenPandaAmongHumansinPictureOpticalIllusionIQTest jpg
visine jpg
image png
evaluare nationala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net