Ce au arătat primele rezultate în cazul fetiței care a murit după ce a mâncat pește congelat

O familie a fost lovită de o tragedie de proporții, chiar în Săptămâna Mare! O fetiță de numai 4 ani a murit după ce a mâncat pește, iar bunica ei și-a pierdut și ea viața. Rezultatele probelor prelevate de DSV arată că peștele era infestat cu bacterii.

Fetița a murit după ce a mâncat macrou congelat
Fetița a murit după ce a mâncat macrou congelat

Autoritățile au prelevat mai multe probe în cazul tragediei care s-a petrecut în județul Călărași, iar primele rezultate arată faptul că peștele ar fi fost infectat cu mai multe bacterii, peste limitele considerate a fi normale. Mostre au fost recoltate atât din magazinul de unde a fost cumpărat peștele, cât și din frigiderul familiei care a trecut prin această tragedie.

Două probe de mici congelați, cât și una de macrou congelat au fost recoltate de către autorități. Valori peste limita normală de enterobacteriacee au fost depistate în toate trei probele. Mai precis, ar fi vorba despre bacterii precum klebsiella, ori salmonella. Dacă astfel de bacterii sunt prezente în mâncare, cum au fost în acest caz, consecințele pot fi extrem de grave.

O familie a fost lovită de tragedie în Săptămâna Mare

Cel mai probabil la un moment dat în cursul zilei de vineri, se așteptă rezultate de la alte trei probe prelevate de DSV. Mai mult decât atât, probe au fost prelevate și de către Direcția de Sănătate Publică, însă, până la acest moment nu au fost comunicate rezultatele acestora.

În plus, DSV a decis să închidă magazinul de unde a fost cumpărat peștele, vreme de 30 de zile. De asemenea, administratorul acestuia a primit o amendă în valoare de 20.000 de lei, deoarece vindea pește fără a avea autorizație sanitar-veterinară.

Din păcate, această tragedie a rezultat în decesul fetiței de numai 4 ani, din județul Călărași, care a consumat macroul infectat. Și bunica ei s-a simțit rău după masă, fiind dusă la un alt spital. Atunci când a aflat despre decesul nepoatei ei, femeia a făcut infarct și a murit. Bunicul fetiței a ajuns și el la spital, însă, din fericire, starea lui este stabilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net