Tragedie chiar în Săptămâna Mare! O fetiță de numai 4 ani și bunica ei au murit după ce au mâncat pește

O familie din țara noastră a fost lovită de o tragedie de proporții, chiar în Săptămâna Mare. O fetiță de numai patru ani, cât și bunica ei, au murit după ce au mâncat pește congelat. De asemenea, bunicul fetiței este în stare gravă, la Spitalul Oltenița.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru cele două victime
Medicii nu au mai putut face nimic pentru cele două victime

Tragedia s-a petrecut într-un sat din județul Călărași, unde fetița în vârstă de numai patru ani, împreună cu bunicii ei, ar fi cumpărat pește de la un magazin din sat. După ce l-au consumat, la numai câteva ore distanță, familiei i s-a făcut rău, iar starea fetiței s-a deteriorat rapid.

Ea a intrat în stop cardiorespirator, iar echipajul de pe ambulanță sosit la fața locului a dus-o pe cea mică spitalul din Călărași. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ea, iar cea mică și-a pierdut viața.

Și bunica fetei, în vârstă de numai 59 de ani, a fost transportată la altă unitate medicală, la Spitalul Oltenița, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Din păcate, singurul lucru pe care doctorii au mai putut să îl facă în acest caz tragic a fost să constate decesul. Iar în privința bunicului celei mici, acesta se află tot la Spitalul Oltenița, în stare gravă.

Tragedie de proporții chiar în Săptămâna Mare

Inspectorii de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) deja au mers la magazinul de unde a fost cumpărat peștele și au prelevat mai multe mostre. De asemenea, polițiștii deja au deschis o serie de anchete în acest caz dramatic, pentru a putea afla ce a condus la moartea dramatică a bunicii în vârstă de numai 59 de ani, cât și a nepoatei ei.

Având în vedere gravitatea situației, autoritățile au decis să constituie o echipă operativă ce va fi coordonată de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași. De asemenea, autoritățile au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări pentru a afla ce a dus la această tragedie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport pixabay jpg
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net