Cine e firma care îi va demola vila lui Mircea Geoană

Ultima actualizare:

    Soţii Mircea şi Mihaela  Geoană aveau la dispoziţie  8 camere cu o suprafaţă  de 271 mp
Soţii Mircea şi Mihaela Geoană aveau la dispoziţie 8 camere cu o suprafaţă de 271 mp

Timp de 10 ani, vila din Str. Cucu Starostescu a fost “acasă” pentru Mircea Geoană. Acum va asista neputincios la dărâmarea ei, cărămidă cu cărămidă. O firmă puternică i-a suflat de sub nas casa, la licitaţia care a avut loc ieri.

Până în ultima clipă! Aşa a luptat Mircea Geoană pentru vila Regiei Patrimoniului de Stat (RAAPPS) în care a locuit în ultimii 10 ani. Trei ofertanţi plus un avocat al Mihaelei Geoană s-au înscris în ”bătălia” pentru imobil, care a fost evaluat la suma de 588.000 de euro plus TVA, preţ de la care a pornit licitaţia. Totul s-a terminat în doar câteva minute, luându-l prin surprindere până şi pe trimisul Mihaelei Geoană. Preţul final a fost de 906.000 de euro fără TVA.Situată în centrul Capitalei, pe strada Cucu Starostescu, la o aruncătură de băţ de Bd Aviatorilor şi Calea Dorobanţilor, casa are etaj şi mansardă, opt camere şi o suprafaţă de 271 de metri pătraţi. Imobilul dispune şi de o curte de 550 de metri pătraţi.

Mircea Geoană şi soţia sa vor trebui să păstreze poze cu fosta lor locuinţă pentru că noul proprietar, concernul DeSilva a anunţat că o va rade de pe faţa pământului. ”Noi cumpărăm doar case demolabile, iar în locul lor, în limita PUZ-ului, construim clădiri de birouri sau apartamente. Ştiu că şi această casă este una demolabilă”, a declarat agenţiei Mediafax, Virgil Călina, patronul DeSilva.

Geoană plătea o chirie de 3.195 € pe lună

Problemele locative ale familiei Geoană au început în 2011, când vila a apărut pe o listă a imobilelor RAAPPS scoase la vânzare.  A fost doar o sperietură pentru Mircea Geoană, deoarece lucrurile au fost amânate până acum trei săptămâni, când fostul preşedinte al PSD a fost exclus din partid şi coincidenţă sau nu, locuinţa i-a fost scoasă la vânzare.

Geoană plătea o chirie de 3.195 de euro şi a declarat în mai multe rânduri că se va muta din vilă, motiv pentru care a contractat un credit pentru construcţia unei locuinţe într-un cartier rezidenţial din nordul Bucureştiului. Potrivit vecinilor, în ultimele săptămâni a început să îşi mute lucrurile la o altă adresă.

Firma câştigătoare are afaceri în construcţii, turism şi alimentaţie

Hotelul Ramada North  din Bucureşti are 4 stele
Hotelul Ramada North din Bucureşti are 4 stele

DeSilva a apărut pe piaţă în 1992 şi este un grup de societăţi cu capital integral românesc. În prezent, are 240 de angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 27 milioane €. Concernul a construit ansambluri rezidenţiale în Bucureşti şi Predeal. Deţine hotelul Ramada North, Pensiunea Snagov Lac şi Student Hotel.

În domeniul alimentar, a adus în România mărci importante şi foarte cunoscute: Toffiffee, Merci, Ritter Sport, Haribo, Dom Perignon, Moet & Chandon.  Mai are o tipografie şi ceva afaceri în domeniul mobilierului pentru birouri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net