Cine este bărbatul care a câștigat la Loto 6/49. Joacă aceleași 3 variante de 25 de ani

Românul care a câștigat premiul în valoare de peste 7,32 milioane de euro, obținut la tragerea Loto 6/49 din 25 februarie, și-a încasat, marți, 5 martie, banii. Este vorba despre un șofer, în vârstă de 45 de ani, din Pitești. Acesta a declarat că juca de peste 25 de ani aceleași trei variante, scrie adevărul.ro. Șoferul a aflat că este marele câştigător a doua zi, când a verificat biletul şi a subliniat că va juca în continuare ca şi până acum, cu aceeaşi încredere.

rezultate loto 6 din 49 numerele extrase duminica 18 august 2019 1 jpeg

Șoferul care a jucat biletul norocos 

Bărbatul, care și-a dorit să-și păstreze anonimatul, este din Pitești și are 45 de ani. Lucrează ca șofer și spune că își prețuiește foarte mult familia. A jucat biletul norocos exact pe 25 februarie, la ora 12:33, cu doar câteva ore înainte de extragerea loto care avea să-i schimbe viața. A ales aceleași numere pe care le joacă, spune el, de peste 25 de ani și a aflat că este marele câștigător abia a doua zi.

Cât a costat biletul norocos 

39, 1, 14, 48, 10, 26 au fost numerele care i-au purtat noroc. Biletul a fost jucat la agenția 03-029 din Pitești, județul Argeș și a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49, prețul lui fiind de 24,50 lei.

Ce valoare are premiul 

Marți, 5 februarie 2024, bărbatul s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române pentru a-și ridica premiul în valoare de 36.450.832,24 de lei (peste 7,32 milioane de euro). „Consideră că în cazul dumnealui perseverența este cheia succesului. Ne-a declarat că joacă constant la Loto 6/49 de peste 25 de ani, întotdeauna aceleași trei variante. A aflat că este marele câștigător a doua zi, când a verificat biletul și a subliniat că va juca în continuare ca și până acum, cu aceeași încredere.

Câștigătorul nu a dorit să-și facă publică identitatea", transmiteau reprezentanții Loteriei Române într-un comunicat de presă. „Jucați cu încredere, că norocul nu se știe de unde vă poate aduce fericirea de a câștiga", le-a transmis bărbatul jucătorilor la loto.

Câștig de 34,5 milioane dolari 

În 2007, Donna Mikkin a avut succes și a câștigat 34,5 milioane de dolari de la Loteria statului New York. Ea a crezut că viața ei urma să fie genială din acel moment încolo doar că, această viață de vis nu s-a dovedit a fii ceea ce părea ideal. Câștigul la loto a dus-o pe aceasta pe calea „falimentului emoțional”.

Cercetările arată că oamenii care câștigă cel mai puțin pariază cel mai mult. Potrivit unui studiu al Universității din Buffalo, jocurile de noroc sunt de două ori mai probabile în cartierele cu cele mai înalte niveluri de sărăcie. 28% dintre americanii din cea mai mică categorie de venituri joacă la loto o dată pe săptămână.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net