Cine este Luminița, femeia care a fost ucisă cu bestialitate în propriul apartament. Cine a mai murit în casa groazei, în urmă cu câțiva ani

Ultima actualizare:

Un nou caz de crimă șochează țara, de data aceasta în Satu Mare. Incidentul a avut loc după-amiază, în urma unui conflict iscat între victimă și ucigaș, care fusese angajat să reabiliteze apartamentul victimei. În vârstă de doar 48 de ani, Luminița a trăit o viață plină de tragedii, una dintre ele având loc chiar în locul în care și-a pierdut viața.

Luminița era psiholog și avea doar 48 de ani / foto: Presa SM
Luminița era psiholog și avea doar 48 de ani / foto: Presa SM

Tragediile se țin lanț în țara noastră, iar acum un nou caz șocant de crimă lasă fără cuvinte atât anchetatorii, cât și întreaga Românie. Ieri după-amiază, în urma unui scandal iscat pe tema banilor, Luminița, un psiholog în vârstă de doar 48 de ani, a fost ucisă cu brutalitate chiar de către meșterul pe care l-a angajat pentru a-i reabilita apartamentul. Se pare că victima a fost nemulțumită de rezultatul lucrărilor și a dorit să primească banii înapoi. În acel moment, ucigașul a luat un cuter și i-a tăiat gâtul victimei.

Potrivit informațiilor oferite de către Antena 3 CNN, Luminița a avut parte de o viață dificilă, marcată de tragedii. Una dintre ele a avut loc chiar în apartamentul unde aceasta și-a găsit sfârșitul. Ea a absolvit cu brio Facultatea de Psihologie, însă lucrurile au început să ia o turnură proastă în anul 2013. Atunci, fratele Luminiței s-a spânzurat chiar în apartamentul pe care aceasta îl renova acum.

La scurt timp după acest moment traumatic, tatăl victimei a încetat din viață. Luminița ducea o viață simplă, în care singura persoană care îi mai era alături era mama ei. Din păcate, aceasta a murit în acest an.

Fratele Luminiței s-a spânzurat în apartamentul în care aceasta a fost ucisă

Luminița mai avea un singur sprijin, pe sora ei mai mare, care îi mai trimitea bani din Italia, unde lucrează. Femeia a folosit acești bani pentru a reabilita apartamentul, după moartea mamei ei. Aici intră pe fir și criminalul, care mai reparase diverse lucruri pentru Luminița, iar cei doi se știau destul de bine, el chiar locuind în apropiere.

Inițial, criminalul a pretins în fața autorităților că doar a găsit-o pe femeie cu gâtul tăiat, însă, observând comportamentul suspect al bărbatului, cât și al soției sale, autoritățile au reușit să afle adevărul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net