Cine este românul care și-a ucis iubita, apoi s-a sinucis, la Miami? Legătura cu președintele țării

Ultima actualizare:

Un român şi-a împuşcat fosta iubită, apoi şi-a luat viaţa, în mijlocul străzii. Nimic nu anticipa deznodământul trist al celor doi.

Criminalul, alături de preşedintele  Klaus Iohannis şi de soţia lui. FOTO: Facebook
Criminalul, alături de preşedintele Klaus Iohannis şi de soţia lui. FOTO: Facebook

Incidentul îngrozitor s-a desfăşurat pe o stradă din cartierul rezidenţial Brickell, din Miami. Pe profilul de socializare al ucigaşului apar câteva fotografii în care acesta e imortalizat lângă preşedintele Klaus Iohannis şi chiar lângă soţia acestuia, Carmen.

Se pare că fotografiile au fost realizate în timpul unei vizite oficiale a familiei prezidenţiale în SUA, mai precis, în Philadelphia, în 2017, cu ocazia unei întâlniri cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti, din oraşul american.

Iată și: Spectacol în Miami! Celebra Denise Austin a cucerit scena la 65 de ani. Diferența dintre ea și fiica sa

Victima, ucisă sub ochii fiului său

Ucigaşul, Coclea Gheorghe Cristian, 48 de ani, şi partenera sa, Dumuta Szerika, 49 de ani, aveau o relaţie de aproximativ doi ani. Ambii erau cetăţeni români, dar stabiliţi în Statele Unite ale Americii, în Philadelphia. Se pare că femeia voia să rupă legătura cu ucigaşul şi ar fi plecat, alături de fiul ei, în vârstă de 14 ani, la Miami, unde ar locui fiica acesteia, în vârstă de 27 de ani, conform NBC Miami.

Bărbatul avea,  la rândul său, un fiu
Bărbatul avea, la rândul său, un fiu

Coclea Gheorghe Cristian ar fi dat de urma ei şi ar fi încercat să o convingă să reia relaţia. Fiind refuzat, acesta ar fi urmărit-o şi ar fi împuşcat-o, pe stradă, aparent, de faţă cu copilul minor!

Apoi şi-a luat viaţa, cu aceeaşi armă. Publicaţia Ziarul romanesc citează martori care au relatat că au auzit ţipete şi când au mers să vadă despre ce este vorba au văzut o femeie întinsă pe stradă şi un copil care privea întreaga scenă, de aproape. Ulterior, copilul s-ar fi dus către un bărbat şi s-ar fi luat la ceartă cu el.

Martorii au alertat Poliţia, iar ofiţerii care au ajuns la faţa locului i-au găsit pe cei doi adulţi fără viaţă. Aparent, pe numele lui Coclea Gheorghe Cristian nu ar mai fi existat reclamaţii privind violenţa domestică. Acesta lucra ca personal navigant, în cadrul unei companii aeriene din Philadelphia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net