Spectacol în Miami! Celebra Denise Austin a cucerit scena la 65 de ani. Diferența dintre ea și fiica sa

Ultima actualizare:

Denise Austin, una dintre legedele fitnessului, și-a arătat fizicul incredibil pe care reușește să îl mențină chiar și la 65 de ani. Vedeta a participat la o prezentare de modă și a parcurs întreg podiumul la braț cu fiica sa, cu ocazia Săptămânii înotului de la Miami.

Vedeta, consacrată de videoclipurile de fitness pe care le înregistrează de ani buni, a purtat un costum de baie minuscul, care i-a lăsat la vedere fizicul de invidiat. Alături de ea a fost fiica sa, Katie, în vârstă de 29 de ani, o începătoare într-ale modellingului în celebra publicație Sports Illustraded. Diferența de vârstă dintre cele două este insesizabilă, dacă ne luăm după fizic.

S-ar putea să te intereseze și: Polițist craiovean de 52 de ani, campion european la culturism

Denise Austin și Katie sunt primul cuplu mamă-copil care participă la eveniment, aceasta fiind o premieră. Cum așchia nu sare departe de trunchi, fiica ei nu doar că-I seamănă ca aspect, ci și ca pasiuni și meserie. Katie a lansat propria aplicație axată pe sănătate.

Denise Austin, una dintre legendele fitnessului, relație special cu fiica ei

Denise Austin a devenit un nume cunoscut în lumea fitnessului după ce a realizat peste 50 de casete în ultimele decenii, antrenamentele sale fiind cunoscute la nivel global. Acum a cules roadele muncii sale și a mers pe podium la brat cu fiica ei, explicând că experiența a fost memorabilă, „Un moment unic în viață”.

„Cu fiica mea, Katie Austin, mergând pe podiumul de la Miami Swim Week. Eu, la 65 de ani (n.r- îmbrăcată) într-un bikini… cu fetița mea! Bucurie pură”, a scris vedeta pe rețelele de socializare, după eveniment.

Nu rata nici: VIDEO Imagini incitante cu Ilinca Vandici care-și lucrează posteriorul

„Să-mi îmbrățișez mama pe podium a fost un moment atât de drăguț. Am trecut una pe lângă cealaltă și ne-am spus că ne iubim. Am prețuit cu adevărat fiecare moment din weekend-ul trecut și sunt atât de recunoscătoare pentru toate oportunitățile din viața mea”, a declarat și Katie.

Denise Austin este un cunoscut instructor de fitness din Statele Unite ale Americii, autoare a unor cărți de success pe aceeași temă și jurnalist. A fost membru în Consiliul Președintelui pentru Fitness și Sport.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net