Compania gigant care va face investiții record în România! Se vor deschide 35 de magazine

O mare companie din retail care operează deja 300 de magazine, sub 6 branduri, se pregătește să facă investiții semnificative în România, în 2024. Va deschide alte 35 de noi magazine.

Se deschid magazine noi, în 2024 Foto: Shutterstock
Se deschid magazine noi, în 2024 Foto: Shutterstock

Lagardere Travel Retail, investiții de milioane de euro 

Lagardere Travel Retail face investiții de milioane de euro, în România. Cu o prezență de aproape 30 de ani în țară, se concentrează pe zonele de tranzit urban, cum ar fi aeroporturi, gări, spitale, galerii comerciale și centre de afaceri. Operează o rețea de 300 de magazine, care acoperă segmentele News & Convenience, Travel Essentials, Gifts & Souvenirs și Foodservice, sub 6 branduri: Inmedio, Relay, 1Minute, HUB Convenience, So Coffee și Pizza La Mia Stazione.

În 2023, magazinele Inmedio au fost principala sursă de creștere pentru companie, după ce s-au extins cu 20 de magazine. Numai anul trecut, Lagardere Travel Retail a înregistrat peste 40 de milioane de tranzacții în cele peste 300 de magazine.

35 de magazine noi, în 2024 

Pentru acest an, compania intenționează să deschidă 35 de magazine noi, din care 15 vor fi sub brandul Inmedio. Trei dintre acestea au fost deja inaugurate în galeriile Kaufland din Zalău, Constanța și Vișeul de Sus. Alte două urmează să fie deschise în Argeș.

„Parteneriatele cu antreprenorii și echipele lor au continuat să fie și anul trecut cel mai important motor de creștere pentru Lagardere Travel Retail. Astfel, prin eforturile lor cumulate, Inmedio a înregistrat anul trecut cea mai mare creștere la nivel de rețea. Continuăm și anul acesta planurile accelerate de expansiune, în linie cu proiectele dezvoltate de partenerii noștri din real estate”, a precizat Costin Neacșu, Chief Operating Officer în cadrul Lagardere Travel Retail România.

Proiectul implică instalarea unui cuptor cu arc electric și este construit complet de la zero. Se estimează că fabrica va fi finalizată între 2027 și 2030. Cheltuielile pentru prima etapă sunt estimate la aproximativ 160 de milioane de euro, în timp ce pentru a doua etapă se estimează între 700 și 800 de milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
masa de paste shutterstock jpg
1 mai comunism historia ra jpg
cal pitic coada uriasa sweetie cartea recordurilor jpg
ankur jain erika hammond nunta egipt instagram jpg
vreme furtuna png
pod india wikipedia jpg
Motivul pentru care Ion Creanga era numit Popa Smantana de cei apropiati  Detalii pe care sigur nu le stiati despre scriitor 1024x609 webp
Vama Veche, în anii trecuți de 1 Mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net