Investiții uriașe în România! Se deschid două noi fabrici, sute de locuri de muncă vor fi disponibile

Vești bune pentru românii care își caută un loc de muncă și nu doresc să plece din țară. Grupul chinez Haida a înființat o filială în România și urmează să construiască o fabrică unde vor fi produse anvelope. De asemenea, Chimcomplex Borzești a anunțat o investiție uriașă în industria chimică din țara noastră.

Producătorul chinez vrea să deschidă o fabrică în România / foto: Shutterstock
Producătorul chinez vrea să deschidă o fabrică în România / foto: Shutterstock

Potrivit celor de la adevarul.ro, pe data de 26 octombrie, cei de la Jiangyin Haida Rubber & Plastic Co., Ltd. Au anunțat că doresc să înființeze o companie nepot, ce va avea capital integral în România. Proiectul deja a fost înregistrat, sub numele de „HAIDA RUBBER & PLASTIC ROMANIA SRL”, iar adresa este pe strada Feleacu, din Capitală.

Compania chineză deja a virat suma de 700.000 de dolari, iar în anunțul de înființare, cei de la Haida România spun că se angajează, în principal, în producția de diferite produse din cauciuc și plastic. Compania a mai spus că are de gând să îl numească pe Liang Jizhu drept reprezentant legal al Haida România.

Investiție uriașă în industria chimică din țara noastră

Investiția în țara noastră a companiei din China nu este singurul anunț îmbucurător pentru oferta locurilor de muncă din țara noastră.

Cei de la Chimcomplex Borzești, care deja dețin 2 platforme industriale (la Onești și Râmnicu Vâlcea), au anunțat o investiție de 490 de milioane de lei, pentru a ridica o fabrică de rășini epoxidice.

Mai precis, acestea sunt un tip de adeziv utilizat în construcții, cât și în industria auto, dar și aeronatuică. Pentru a ușura întreg procesul, statul a oferit un ajutor de 195,1 milioane de lei. Noul proiect a fost anunțat recent, la Bursa de Valori București.

Societatea deja a semnat acordul de finanțare cu cei de la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, pentru proiectul intitulat „Înființarea unei unități sustenabile de producție de rășini epoxidice, pe baza de sinteză epiclohidrină, în cadrul Chimcomplex SA Borzești.” Investiția totală este de nu mai puțin de 490,3 milioane de lei, cu TVA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net