Criminalul din Grădina Botanică, declarații șocante despre victimele lui: „Îmi pare rău, dar mai puțin”

Crima din Grădina Botanică a șocat o întreagă țară. Alexandru, un tânăr de doar 17 ani, fiu de polițist și elev la Liceul Militar din Craiova, a ucis-o cu sânge rece pe Meliss, o tânără de doar 14 ani, iar pe iubitul ei, Emi (19 ani) l-a înjunghiat de mai multe ori, acum aflându-se pe patul de spital. Recent, autorul crimei a mărturisit că îi pare rău doar de tânăra ucisă, însă nu în aceeași măsură pentru băiat.

Mărturisirile șocante ale criminalului din Grădina Botanică
Mărturisirile șocante ale criminalului din Grădina Botanică

Alexandru, criminalul din Grădina Botanică a mărturisit în fața anchetatorilor faptul că nu-i cunoștea pe cei doi. Mai mult decât atât, el a mărturisit și motivul atacului și ceea ce l-a determinat să o ucidă pe Meliss.

„A spus că-i pare rău pentru fată, la care am rămas puțin blocat, și doamna procuror și eu și zic: și pentru băiat? Da, îmi pare rău și pentru el, dar mai puțin.”, a declarat, șocat, avocatul criminalului, Florin Ciocoiu. 

Criminalul din Craiova, mărturisiri tulburătoare despre fapta sa

Conform surselor Antena 3 CNN, Alexandru a mărturisit în fața anchetatorilor faptul că nu își cunoștea victimele. În momentul în care a trecut pe lângă ei, criminalul s-a uitat insistent la Meliss, astfel că Emi l-a întrebat care este motivul pentru care o privește așa, apoi agresorul l-a înjurat, moment în care Emi i-a dat acestuia o palmă.

În urma acestei scene, autorul crimei s-a îndepărtat de cei doi, și-a pus o mască pe față, a scos maceta din ghiozdan și a început să-i aplice mai multe lovituri în gât, abdomen și picior.

În acel moment, Meliss a început să strige după ajutor moment în care criminalul s-a năpustit asupra ei și i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit, din cauza faptului că fusese martoră la crimă.

După ce și-a dus planul la bun sfârșitul, criminalul – fiu de polițist, a plecat liniștit spre casă, întâlnindu-se cu o patrulă a Poliției Locale. Agenții chiar l-au întrebat unde merge, el răspunzându-le liniștit că s-a plimbat prin Grădina Botanică și se îndrepta către casă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
Furtuna solara FOTO Shutterstock
mancare de tip fast food jpg
Alegeri FOTO Shutterstock jpg
alegerile europarlamentare jpg
tractor fermier pesticide tratament shutterstock 2243080773 jpg
canicula caldura furtuna vertizare foto shutterstock
Thailanda pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net