Cum a ieșit Cătălin Cherecheș din țară? Imaginile de la Vama Petea

Cătălin Cherecheș, Primarul din Baia Mare, a plecat vineri dimineață din țară, cu puțin timp înainte de a primi o condamnare de 5 ani, din partea judecătorilor. Imaginile cu mașina în care se afla acesta în timp ce a trecut pe la Vama Petea deja au fost făcute publice.

Se pare că imaginile au fost surprinse de către camerele de luat vederi, pe data de 24 noiembrie, când primarul a trecut granița în Ungaria. În cursul dimineții, la ora 07:49, Cătălin Cherecheș a plecat din România, călătorind cu un taxi.

Potrivit celor de la adevarul.ro, se pare că taximetristul care s-a trezit implicat în acest caz fusese solicitat în Satu Mare. Șoferul a spus autorităților că nu este implicat în niciun fel în planurile primarului și că doar a condus mașina.

În același timp, un alt șofer se pare că l-a dus pe Cătălin Cherecheș în Satu Mare. Acesta, l-a rândul lui, spune că totul a fost spontan și că nu este implicat în planurile edilului.

Imaginile cu taxiul în care se afla Cătălin Cherecheș

„Eu nu l-am dus cu taxiul, l-am dus cu altă mașină. Nu a fost programat absolut nimic, ca să merg încolo. A fost totul spontan. S-a întâmplat exact... Eu nu am știut ce se întâmplă și așa mai departe.”, ar fi spus șoferul care l-a dus pe Cherecheș la Satu Mare, conform sursei.

„Nu m-a sunat, ne-am întâlnit personal. Eram la Primărie. A mers acasă și pe mine m-a trimis într-o parte de unde știam că trebuie să iau pe altcineva. Și a apărut el în fugă și a zis du-te!

L-am lăsat la stația de taxiuri. A fost un Duster vișiniu, atâta tot. În rest, nimica. Nici firmă, nici indicativ, nici număr de înmatriculare, nimic”, a mai spus acesta.

Nu am vrut să ajut pe nimeni cu absolut nimic. S-a întâmplat totul fără să îmi dau seama. Mi-am dat seama târziu deja”, a mai spus șoferul care l-a dus pe primar la Satu Mare. Se pare că bărbatul și primarul fugar din Baia Mare se cunosc de 4-5 ani de zile.

Cătălin Cherecheș a reușit să treacă granița folosind actul de identitate al unei rude, care locuiește în altă țară. Primarul a fost condamnat la 5 ani de înhisoare pentru luare de mită în formă continuată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net