Cum a murit, de fapt, bebelușul. Dezvăluiri cutremurătoare despre copilul din Brașov, ucis de concubinul mamei sale

Ultima actualizare:

De curând, un nouă crimă a șocat România. Un bebeluș din Brașov a fost omorât cu sânge rece de un tânăr de 21 de ani. Click! îți dă ultimele detalii despre acest caz!

Bebelușul a avut parte de o moarte violentă / foto: Pixabay
Bebelușul a avut parte de o moarte violentă / foto: Pixabay

Bebelușul, care avea doar un an și 7 luni, era copilul iubitei sale. Luni, mama bebelușului a sunat la 112 și a anunțat că acesta nu mai respiră. Nu a așteptat ambulanța și a luat un taxi să ajungă la spital.

În drum spre spital s-a întâlnit cu echipajul de intervenție, iar medicii au încercat să-l salveze pe cel mic. Eforturile lor au fost în zadar.

Copilul a fost lovit cu bestialitate

După ce au constatat decesul, medicii au observat că pe trupul bebelușului existau urme de violență, motiv pentru care polițiștii au deschis o anchetă. Astfel procurorii au descoperit că iubitul mamei l-ar fi omorât în bătaie pe cel mic.

„În perioada iunie - iulie 2023, inculpatul i-a aplicat victimei minore lovituri repetate, de intensitate mare, cu un corp dur de formă alungită, producându-i victimei minore multiple hematoame şi echimoze de vechimi diferite, dispuse la nivelul toracelui, trunchi posterior, membre superioare, la nivelul bazei nasului şi pe buza superioară.

În dimineaţa zilei de 3 iulie, victima minoră a decedat ca urmare a rupturii unui vas cerebral, consecinţă a acţiunilor violente comise de inculpat împotriva acesteia”, a explicat Vlad Teodorescu, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Pentru Minori și Familie.

Mai mult, presupusul criminal este acuzat că l-a înfometat pe cel mic. „Inculpatul a neglijat alimentația minorului, producându-se modificări scheletice și organice”, a mai spus procurorul.  Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, din data de 3 iulie, s-a dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a bărbatului, pentru comiterea infracţiunilor de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte comise asupra unui membru de familie şi rele tratamente aplicate minorului, a arătat sursa citată.

Acum oamenii legii așteaptă rezultatele de la medicina legală pentru a stabili cu exactitate care a fost cauza decesului copilului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net