Cum arată locul unde au fost găsite resturi dintr-o dronă rusească! Imagini de la fața locului

Resturi dintr-o dronă rusească au fost găsite pe teritoriul românesc. Zona împădurită unde au fost descoperite resturile ține de localitatea Plauru, din Tulcea, și este situată la mai puțin de 500 de metri de granița României cu Ucraina. Avem imagini de la fața locului

Zona unde drona rusească ar fi explodat Foto: Inquam Photos Ovidiu Micsik
Zona unde drona rusească ar fi explodat Foto: Inquam Photos Ovidiu Micsik

Armata a strâns mai multe bucăți de dronă

Plauru este satul din România care se află la cea mai mică distanță de porturile ucrainene de pe Dunăre atacate masiv în ultimele săptămâni de ruși. Chiar ministrul Apărării a confirmat că au fost găsite bucăți dintr-o dronă rusească pe teritoriul României, în judeţul Tulcea, în zona localităţii Plauru, la graniţa cu Ucraina. În zona de unde armata a strâns mai multe bucăți de dronă a rămas un crater, iar pădurea a fost arsă pe zeci de metri.

 De pe malul românesc al Dunării, oamenii din Plauru au asistat, în noaptea de miercuri spre joi, cum în jur de trei ore portul din Izmail a fost ținta unui noi atac rusesc cu drone. Al patrulea în ultimele cinci zile.

Ce a declarat ministrul Apărării Naționale

Au fost o serie de atacuri pe care Rusia le-a făcut împotriva facilităților portuare. Noi am acoperit o zonă foarte mare, inclusiv pe aceea despre care s-a vorbit în spațiul public. Da, în această zonă au fost găsite bucațile de dronă. S-a văzut că, într-un interval redus de timp, au fost o serie de atacuri rusești asupra zonelor portuare și depozitelor ucrainene.Este important să întărim și noi misiunile de vigilență.

Vom avea mai multe puncte de observație. Echipamentele pe care le folosim, care din punct de vedere tehnic pot acoperi zona, rămân în continuare în funcționare. Nu s-a pus problema evacuării pentru că nu sunt elemente care să genereze pericol”, a spus Angel Tîlvăr, ministrul Apărării, la Antena 3. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net