Cum va fi vremea în minivacanța de 1 Decembrie! Ce temperaturi vor fi înainte de Crăciun

Cei de la ANM au publicat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Temperaturile se vor peste cele normale, în cea mai mare parte a ţării, săptămâna viitoare şi în săptămâna 11 - 18 decembrie, anunţă meteorologii, precizând că în intevalul cuprins între aceste perioade, temperaturile se vor situa în jurul celor specifice anotimpului.

Cum va fi vremea în următoarea perioadă Foto: Shutterstock
Cum va fi vremea în următoarea perioadă Foto: Shutterstock

Cum va fi vremea între 20.11.2023 - 27.11.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice, sudice și centrale, dar mai ales în extremitatea de sud-vest a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale, scrie Antena3CNN.ro. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în jumătatea de vest a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. 

Ce temperaturi vor fi între 27.11.2023 - 04.12.2023

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile. 

Prognoza ANM 04.12.2023 - 11.12.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toată țara. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. 

Vremea între 11.12.2023 - 18.12.2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. 

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. 

Cum va fi vremea de Crăciun 

De Ajunul Crăciunului, va ninge în Capitală. Oamenii din București se vor putea bucura de zăpadă de pe 19 decembrie, 20 decembrie, 23 decembrie și 24 decembrie, potrivit Accuweather. De Crăciun, însă soarele va străluci pe cer, ceea ce înseamnă că iubitorii de iarnă se vor putea juca în zăpadă, fără griji.

În acest an, data de 25 decembrie pică într-o zi de luni, ceea ce înseamnă că angajații români vor avea liber luni, 25 decembrie, și marți, 26 decembrie. Ambele sunt considerate zile libere legale.

Elevii, pe de altă parte, se vor bucura de 16 zile libere. Vacanța de iarnă va începe sâmbătă, 23 decembrie 2023, și se va încheia duminică, 7 ianuarie 2024.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net