Decizia care pune în pericol viața bucureștenilor! Gabriela Firea, acuzație gravă după ce o femeie a fost ucisă de câini

Ultima actualizare:

Gabriela Firea vine cu acuzații la adresa lui Nicușor Dan, după ce o femeia a fost ucisă de o haită de câine. Fostul primar al Capitalei este de părerea că actuala administrație a Bucureștiului nu se mai ocupă de problema câinilor fără stăpân.

Decizia care pune în pericol viața bucureștenilor. Firea face acuzații grave
Decizia care pune în pericol viața bucureștenilor. Firea face acuzații grave

După tragedia care a avut loc sâmbătă dimineață în zona Lacul Morii, Firea a reacționat vehement pe pagina sa de facebook. Ministrul Familie l-au luat în vizor pe actualul primar al capitalei.

„O viață pierdută într-un mod îngrozitor, din cauza haitelor de câini vagabonzi lăsate să terorizeze Capitala”, a scris Firea, în startul mesajului de pe rețeaua de socializare.

Cea mai gravă acuzație făcută de Gabriela Firea

În mesajul său, Gabriela Firea a spus, printre altele, că ar circula „informația că printr-o decizie a actualei conduceri a Primăriei Capitalei hingherii care răspund la sesizări și ridică animalele de pe străzi nu le mai duc în adăposturi, ci le dau drumul din nou pe străzi”.

Fostul primar al Capitalei a amintit de tragedia din urmă cu 10 ani în care un copil și-a pierdut viața după ce a fost atacat de câini, dar și de cazul unei jurnaliste care a fost atacată de câini în Sectorul 6.

„La 10 ani de la tragedia în care Ionuț, un copil de 4 ani, a murit sfâșiat de câini, în București se petrece o nouă dramă! Cu puțin timp în urmă, o femeie a fost găsită fără viață, în zona lacului Morii, mușcată de o haită de câini.

Este de neconceput ca în Capitala țării să mai vorbim încă de astfel de întâmplări înfiorătoare, care te lasă fără cuvinte! Cu atât mai dramatic este că anul trecut victima ajunsese la spital tot din cauza mușcăturilor și avertizase atunci autoritățile că, în zona în care alerga, Lacul Morii, sunt haite de câini periculoși.

Tot anul trecut, o jurnalistă TVR povestea pe rețelele sociale cum a fost atacată de câini tot în sectorul 6, pe un bulevard”, a scris Gabriela Firea.

„Dar de ce se întâmplă astfel de tragedii în anul 2023, într-o Capitală europeană”

În postarea de pe Facebook, Firea se întreabă de ce se întâmplă astfel de tragedii în anul 2023, într-o Capitală europeană după 10 ani în care nu am avut incidente de o asemenea gravitate.

„Răspunsul este unul simplu: actuala administrație a Capitalei nu se preocupă și în unele zone ale orașului au reapărut haite de câini fără stăpân care terorizează bucureștenii.

Pe surse, circulă informația că printr-o decizie a actualei conduceri a Primăriei Capitalei hingherii care răspund la sesizări și ridică animalele de pe străzi nu le mai duc în adăposturi, ci le dau drumul din nou pe străzi.

Sper să fie doar o informație falsă, dar ar trebuit făcute verificări. Este de notorietate, însă, faptul că primarul general și actualul city-manager se ocupă personal de ASPA – Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor”, spune fostul primar al Capitalei.

Președintele Asociației Mame pentru Mame, mesaj dur

Ana Măiță, presedintele Asociatiei Mame pentru Mame a transmis un mesaj cu un impact puternic. 

„Stimați bucureșteni, ASPA vă informează sa nu muriți Sâmbăta mâncați de câini!Când vecinii Anei sunau la 112 sa raporteze cadavrul ei găsit în fața caselor lor, fiica lor suna la ASPA: "Mi-au spus că nu lucrează astăzi, să revin luni și mi-au închis telefonul!"

Vecinul Anei a fost primul care a ajuns la femeie de dimineață și este marcat de imaginea care i-a rămas în minte. „Era sfâșiată în bucăți! I-au rupt picioarele, i-au rupt mâinile, am găsit-o aproape dezbrăcată. Și cine răspunde pentru ea? Așteptăm să vedem. Parcă văd că o să facă acum, nițel, vâlvă și apoi uită”,  se arată în mesajul postat de Ana Măiță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
Războinicii daci, „mai războinici decât oricare dintre oamenii care au trăit cândva” jpeg
neurochirurgul vlad ciurea jpeg
shaorma de casa jpeg
shutterstock 1893899740 jpg
Carlo Acutis jpg
SYLVESTER MOTAN jpg
padure jpg
storm 4651306 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net