Decizie nouă a Instanței în cazul crimelor de la complexul Roua, din Iași

Ultima actualizare:

Probele adunate de către procurori au dus la arestarea unui suspect, considerat vinovat pentru evenimentele care au avut loc în cazul crimei duble din complexul Roua.

În urma anchetei, procurori au decis arestarea marocanului Ahmed Sami el Bourkadi, iar probele adunate duc la soluționarea cazului în care acesta este implicat. Chiar și așa, ancheta nu a fost una ușoară, iar tot mai multe probe găsite la fața locului au îngreunat procesul de soluționare a anchetei. Cea mai importantă probă care a îngreunat ancheta este reprezentată prin urmele de ADN ce au rămas pe resturile de îmbrăcăminte. 

image

Chiar și așa, justiția a decis că probele existente sunt suficiente pentru a-l trimite după gratii pe suspectul Ahmed Sami el Bourkadi, considerat vinovat pentru crimele ce au avut loc la complexul Roua, scrie Ziarul de Iași

Ahmed Sami el Bourkadi, considerat vinovat

Crimele ce au îngrozit Iașiul, cu câteva zile înainte de Crăciun, i-a implicat pe Vanessa Burlacu şi Youssef Ajniyah, amândoi uciși cu un număr impresionant de lovituri: 33 de lovituri, respectiv 17 lovituri. 

“În procesul verbal de cercetate la faţa locului, s-a reţinut că în baia locuinţei (n.r. - din Moara de Vânt), în zona destinată duşului, s-au găsit resturi carbonizate dintr-o bluză de culoare roşie similară celei în care apărea îmbrăcat inculpatul. În procesul verbal de vizionare a înregistrărilor se reţine că inculpatul a fost surprins de camerele de supraveghere aparţinând complexului Roua la ora 18.25 când se deplasa către locuinţa victimei. În înregistrare este vizibilă gluga roşie a hanoracului, iar inculpatul are pantaloni lungi de culoare închisă. În acelaşi proces-verbal se mai reţine că inculpatul a fost surprins de aceleaşi camera de supraveghere deplasându-se în direcţia opusă la ora 23.23, iar diferenţele vestimentare sunt semnificative: adică nu se mai observă gluga roşie a hanoracului, iar inculpatul este în pantaloni scurţi”, au precizat anchetatorii.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net