Decizie nou─â a Instan╚Ťei ├«n cazul crimelor de la complexul Roua, din Ia╚Öi

27 ianuarie 2022

Probele adunate de c─âtre procurori au dus la arestarea unui suspect, considerat vinovat pentru evenimentele care au avut loc ├«n cazul crimei duble din complexul Roua.

├Än urma anchetei, procurori au decis arestarea marocanului Ahmed Sami el Bourkadi, iar probele adunate duc la solu╚Ťionarea cazului ├«n care acesta este implicat. Chiar ╚Öi a╚Öa, ancheta nu a fost una u╚Öoar─â, iar tot mai multe probe g─âsite la fa╚Ťa locului au ├«ngreunat procesul de solu╚Ťionare a anchetei. Cea mai important─â prob─â care a ├«ngreunat ancheta este reprezentat─â prin urmele de ADN ce au r─âmas pe resturile de ├«mbr─âc─âminte. 

image

Chiar ╚Öi a╚Öa, justi╚Ťia a decis c─â probele existente sunt suficiente pentru a-l trimite dup─â gratii pe suspectul Ahmed Sami el Bourkadi, considerat vinovat pentru crimele ce au avut loc la complexul Roua, scrie Ziarul de Ia╚Öi

Ahmed Sami el Bourkadi, considerat vinovat

Crimele ce au ├«ngrozit Ia╚Öiul, cu c├óteva zile ├«nainte de Cr─âciun, i-a implicat pe Vanessa Burlacu ┼či Youssef Ajniyah, am├óndoi uci╚Öi cu un num─âr impresionant de lovituri: 33 de lovituri, respectiv 17 lovituri. 

ÔÇť├Än procesul verbal de cercetate la fa┼úa locului, s-a re┼úinut c─â ├«n baia locuin┼úei (n.r. - din Moara de V├ónt), ├«n zona destinat─â du┼čului, s-au g─âsit resturi carbonizate dintr-o bluz─â de culoare ro┼čie similar─â celei ├«n care ap─ârea ├«mbr─âcat inculpatul. ├Än procesul verbal de vizionare a ├«nregistr─ârilor se re┼úine c─â inculpatul a fost surprins de camerele de supraveghere apar┼úin├ónd complexului Roua la ora 18.25 c├ónd se deplasa c─âtre locuin┼úa victimei. ├Än ├«nregistrare este vizibil─â gluga ro┼čie a hanoracului, iar inculpatul are pantaloni lungi de culoare ├«nchis─â. ├Än acela┼či proces-verbal se mai re┼úine c─â inculpatul a fost surprins de acelea┼či camera de supraveghere deplas├óndu-se ├«n direc┼úia opus─â la ora 23.23, iar diferen┼úele vestimentare sunt semnificative: adic─â nu se mai observ─â gluga ro┼čie a hanoracului, iar inculpatul este ├«n pantaloni scur┼úiÔÇŁ, au precizat anchetatorii.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
IMG 1520 JPG
cub maria constantin animat gif
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg