Denunţătorul lui Coldea la DNA, dezvăluiri incredibile. Care ar fi fost mecanismele de şantaj folosite de fostul director al SRI

Generalii SRI Coldea și Dumbravă se află la sediul DNA pentru a fi audiați, fiind suspectați de mită și trafic de influență. Omul de afaceri Cătălin Hideg susține că aceștia au încercat să îl șantajeze și să îl facă să își vândă afacerea unor francezi.

Fostul șef SRI este audiat la DNA
Fostul șef SRI este audiat la DNA

De asemenea, la sediul DNA a mai ajuns și omul de afaceri Dan Tocaci, care urmează să fie audiat în același dosar, deoarece ar fi știut că „Gruparea Coldea” i-a cerut bani lui Cătălin Hideg. Potrivit adevarul.ro, fostul șef SRI, Florian Coldea, cât și generalul Dumitru Dumbravă, se află la sediul Direcției Naționale Anticorupție din București, pentru a fi audiați de anchetatori.

În timp ce aceștia se aflau în sediul instituției, omul de afaceri Cătălin Hideg a vorbit despre modul în care ar funcționa statul paralel, cât și prejudiciile pe care acesta le aduce țării. Afaceristul spune că i s-a cerut suma de 600.000 de euro, prin avocatul Doru Trăilă, pentru a fi scăpat de dosarul penal și pentru a i se garanta o pedeapsă cu suspendare.

Fostul șef SRI este audiat la DNA

„În doi ani de zile, cât am stat în control judiciar în România, cred că au venit peste 100 de persoane care mi-au spus că numai domnul Coldea îmi poate rezolva problema”, a spus Hideg, potrivit Antena 3 CNN.

„În momentul în care am încheiat contractul cu dânșii, au spus că în mod normal, dacă lucrurile decurg bine, dacă judecătorul de la Tribunal, la fond, care a fost studentul domnului Trăilă, va da o rezoluție pozitivă, la Curtea de Apel, va fi mai simplu și că vom scădea acești ani cu voioșie”, a mai spus acesta.

„Eu ceea ce sper este următorul lucru: ca acești oameni să nu mai poată niciodată să facă imixtiuni în Justiție, să nu mai amenințe procurori, să nu mai amenințe judecători, să nu mai șantajeze, să dea soluțiile pe care unii sau alții le vroiau”, a spus Cătălin Hideg, care a fost condamnat într-un dosar legat de fraudă cu fonduri europene în valoare de trei milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cornel dinu
image
image
image
image
image
image
cetate ardud
aer conditionat jpg
Bihor 1 (1) jpg
anneliese michel captura video jpg
roaba record jpg
rachel evans barbie (3) jpg
carte pexels jpg
tezaur bnr jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net