Detalii incredibile ies la iveală în cazul chirurgului acuzat de ucidere din culpă la Târgu Jiu

Detalii incredibile ies la iveală în cazul chirurgului Gheorghe Neață, acuzat de ucidere din culpă la Târgu Jiu, unde o femeie în vârstă de 40 de ani a decedat în urma unei operații făcute de acesta. Conform soțului victimei, este vorba despre un exemplu halucinant de malpraxis, cât și de mită primită de către chirurg!

Medicul este acuzat de ucidere din culpă.
Medicul este acuzat de ucidere din culpă.

Gheorghe Neață, chirurgul din Târgul Jiu acuzat de către instanță de ucidere din culpă, este, în prezent, sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, după ce autoritățile au decis eliberarea lui din arest. Conform informațiilor oferite de către adevărul.ro, soțul victimei vine cu mărturii șocante despre experiența trăită de el și de soția lui.

În vârstă de doar 40 de ani, victima, pe numele ei Maria Loredana Talpă, s-a internat în spital pentru o ocluzie intestinală, unde, conform soțului acesteia, a fost nevoită să aștepte aproximativ 6 zile, până când medicul chirurg Gheorghe Neață ar fi primit bani de la partenerul de viață al femeii. Conform acestuia, mita de aproximativ 8.000 de lei, a fost dată în mai multe tranșe, iar acesta ar avea înregistrări care dovedesc acest fapt.

Se pare că medicul chirurg ar fi acceptat, într-un final, să o opereze pe femeie, însă, conform declarației soțului ei, acesta i-a cusut intestinele, iar problemele grave de sănătate ale pacientei au început chiar de a doua zi.

Femeia a decedat după ce a fost dusă la un spital din Cluj-Napoca

Conform soțului victimei, inițial, medicul nu l-ar fi lăsat să o ducă pe aceasta la spitalul din Cluj-Napoca, chiar încercând să returneze banii luați ca mită. În cele din urmă, femeia a reușit să fie transportată de la Târgu Jiu, iar medicii din Cluj au depistat problemele cauzate de operație.

Conform autorităților, medicul chirurg ar fi efectuat de unul singur operația femeii, iar în urma procedurii ar fi rezultat o fistulă, care, în cele din urmă, a dus și la decesul victimei. După ce a fost reținut pentru o zi, instanța a decis plasarea lui Ghoerghe Neață sub control judiciar, pe lângă emiterea unei interdicții de a profesa în domeniul medical.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net