Detalii îngrozitoare despre tragedia de la Iași, după moartea bebelușului. Cine este vinovat: „Data viitoare te scot în sicriu”

Detalii tulburătoare au fost dezvăluite în urma unui incidentului tragic care a avut loc, ieri, la Iași.

Vecinii cred că soțul femeii ar fi pus focul intenționat / foto: ISU Iași
Vecinii cred că soțul femeii ar fi pus focul intenționat / foto: ISU Iași

Un bebeluș a decedat după ce a fost aruncat de mama lui de la etajul trei al unui bloc în data de 10 ianuarie, într-o încercare disperată de a-l salva dintr-un incendiu care le cuprinsese apartamentul.

Femeia de 30 de ani a înfășurat bebelușul de numai câteva luni într-o plapumă și l-a aruncat de la etajul trei pentru a-l scoate din calea flăcărilor și fumului gros.

 Ambii au fost transportați de urgență la spital, însă, din nefericire, în ziua următoare, 11 ianuarie 2024, s-a confirmat decesul bebelușului.

Bebelușul a decedat

Starea bebelușului era critică încă de la început. „Bebelușul de 4 luni a suferit multiple traumatisme în urma căderii de la înălțime. Era într-o condiție extrem de gravă.

A suferit un traumatism cranio-cerebral sever, contuzii toraco-abdominale. La sosirea în UPU, a avut un stop cardio-respirator, necesitând resuscitare imediată,” a declarat dr. Cătalina Ionescu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași.

Mama, de asemenea, se afla într-o stare critică, suferind multiple traumatisme, arsuri și fracturi grave. „Pacienta a suferit o fractură complexă de bazin, fracturi costale și alte leziuni la nivelul coloanei vertebrale,” a comunicat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

Ce spun vecinii despre relația dintre femeie și soțul ei

Vecinii au adus în discuție ipoteze tulburătoare. În dimineața de 11 ianuarie, anchetatorii s-au reîntors la apartament pentru a investiga cauza incendiului.

Vecinii sugerează că tensiunile constante între femeie și soțul ei ar putea fi un factor relevant, speculând că bărbatul ar fi putut să dea intenționat foc apartamentului.

„Există suspiciuni că el ar fi provocat incendiul din răzbunare. Femeia este descrisă ca fiind deosebită și frumoasă, iar tragedia este cu atât mai mare,” a relatat un locatar.

O vecină a povestit un incident anterior, în care femeia a căutat adăpost după ce a fost agresată de soțul ei. „Înainte de Crăciun, ea a venit la mine după ce a fost bătută. Tatăl ei, un ofițer de poliție din Suceava sau Vaslui, i-a avertizat că, deși o salvează acum, data viitoare s-ar putea să nu mai poată,” a povestit vecina, citată de Antena 3 CNN.

Alți vecini descriu soțul ca fiind o persoană dificilă. „El pare recalcitrant. Există zvonuri despre certuri și violență în casa lor. Cauza incendiului rămâne incertă, fie că a fost un accident, fie intenționat,” a adăugat un alt locatar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net