Incident neașteptat. O polițistă din Iași a fost prinsă furând haine dintr-un mall

O tânără polițistă în vârstă de 22 de ani, considerată una dintre cele mai frumoase agente din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a fost prinsă într-o situație compromițătoare într-un mall din Iași. Incidentul a avut loc pe 6 noiembrie 2023, când paznicul magazinului a descoperit că aceasta sustrăgea articole vestimentare în valoare de peste 500 de lei.

O polițistă a fost prinsă furând. Foto: arhiva.
O polițistă a fost prinsă furând. Foto: arhiva.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași, agentul de pază a observat cum alarma magazinului a fost declanșată la ieșirea tinerei polițiste. O verificare a dezvăluit că aceasta avea asupra ei mai multe articole vestimentare ascunse.

Incidentul, raportat poliției

Incidentul a fost imediat raportat către poliție, iar oamenii legii au intervenit la fața locului pentru a investiga situația. Femeia a fost adusă la întrebări, iar în urma percheziției, s-a descoperit că prejudiciul cauzat se ridica la aproximativ 554 de lei. Tot prejudiciul a fost recuperat integral.

Tânăra, originară din Vaslui, se afla în prezent sub incidența unui dosar penal pentru furt. Cu toate că este recent angajată la Inspectoratul General pentru Imigrări și era considerată una dintre cele mai frumoase agente din MAI, gestul său riscă să-și pună în pericol cariera în instituția respectivă.

Polițista nu deține niciun bun pe numele ei

Conform declarației de avere completată la finalul lui mai 2023, polițista nu deține niciun bun pe numele ei, iar singurul venit pe care îl declară provine din salariul său. Acest incident aduce în discuție întrebări privind integritatea și conduita personalului din cadrul forțelor de ordine, subliniind necesitatea unei monitorizări stricte a comportamentului acestora în afara orelor de serviciu.

Pentru această tânără polițistă, incidentul poate să reprezinte nu doar o amenințare la adresa carierei sale profesionale, ci și o lecție importantă despre consecințele unei alegeri neadecvate

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net