Polițistă obligată la sex oral de colegi, ca ritual de inițiere! „Vreau ca cineva să intervină”

Ultima actualizare:

Teresa Williams, în vârstă de 35 de ani, a devenit prima femeie angajată vreodată la forțele de poliție din orășelul Iron Mountain, Michigan, SUA.  Femeia ar fi fost supusă ani de zile la hărțuire sexuală și agresiune, așa că a decis să dea departamentul de poliție în judecătă dar și 3 dintre colegii săi. 

O polițistă își acuză colegii că au obligat-o la sex oral
O polițistă își acuză colegii că au obligat-o la sex oral

Potrivit Mirror.uk, în timpul procesului femeia susține că în timpul celor patru ani și jumătate petrecuți în cadrul poliției, aceasta a fost forțată să îl sărute pe șeful ei, Joseph Dumais, directorul adjunct al serviciilor de poliție. Aceasta spune că i s-a ordonat să îl sărute pentru a o iniția la doar câteva săptămâni după ce a fost angajată. Totul s-a întâmplat în urma unui pariu în care directorul și un alt coleg au vrut să vadă căruia dintre ei doi ar reuși să facă sex primul cu femeia.

Umilințele nu se opresc aici, femeia susține că același director i-ar fi pus mâna între picioare și i-ar fi pipăit organele genitale.

Și nu este singurul care ar fi recurs la asemenea tratamente umilitoare, un al coleg, Garth Budek, ar fi forțat-o pe Teresa după ce femeia l-a condus acasă de la un bar, încercând să o sărute.

 Teresa Williams și-a dat colegii în judecată, Foto: Courtesy of Jack Schulz
Teresa Williams și-a dat colegii în judecată, Foto: Courtesy of Jack Schulz

Cel mai mare umilință

Peste ceva timp, același Budek, un ofițer care este și căsătorit, a invitat-o pe femeie la el acasă pentru a viziona împreună un film. Ea a acceptat oferta, întrucât soția sa era prezentă. 

Cu toate acestea într-un moment în care femeia ar fi iețit din cameră, bărbatul ar fi prins-o de mână pe Teresa, mergând cu ea la parter unde i-a ordonat să facă sex oral cu el. Ulterior i s-ar fi ordonat să nu dezvălui nimic nimănui. 

 Bărbații au supus-o la tratamente umilitoare timp de 4 ani, Foto: Courtesy of Jack Schulz
Bărbații au supus-o la tratamente umilitoare timp de 4 ani, Foto: Courtesy of Jack Schulz

Femeia a declarat în timpul procesului: „Vreau ca cineva să intervină și să ia măsuri, acești oameni să fie trași la răspundere. Doar pentru că porți o insignă și ești polițist, nu înseamnă că poți să tratezi oamenii așa cum vrei, să încalci legea și să faci ce vrei. Vreau, în special comunitatea din Iron Mountain, să știe că fac acest lucru pentru că au dreptul să știe...să afle cine îi protejează de fapt."

Avocatul ei, Jack Schulz, crede că departamentul de poliție nu are parte de aceleași verificări stricte ca în alte zone doar pentru că este un oraș mic.

Schulz a declarat pentru Mail Online: „Cazul Teresei demonstrează de ce este atât de dificil pentru victime să iasă în față, în constrângerile de timp limitate existente, pentru a cere măsuri."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net