DISKoteka rămâne la Iași și anul viitor! Primii artiști care vor urca pe scenă au fost anunțați

DISKoteka 2023 a fost un succes total! Festivalul este deja la a treia ediție și aduce în fața publicului cele mai iubite melodii ale anilor '80 și '90! În acest an, DISKoteka a mers la Iași, unde în weekendul 9-10 septembrie, publicul a venit în număr atât de mare la concerte, încât evenimentul a fost sold out!

Ediția cu numărul 3 a festivalului DISKoteka, care aduce pe scenă cele mai iubite melodii ale anilor '80 și '90 a fost un succes total! Evenimentul a avut loc chiar în weekend-ul 9-10 septembrie la Iași, lângă istoricul Palat al Culturii, chiar lângă Palas Mall, la kilometrul 0 al orașului.

Datorită entuziasmului și dragostei arătate de ieșeni pentru festival, organizatorii au hotărât ca ediția din anul 2024 să rămână în Iași! Pe scenă au urcat nume precum Kaoma, Milli Vanili, Fun Factory și mulți alții!

Artiștii veniți la festival au împărțit aceeași culisă, lucru ce este o premieră pentru România! Acest lucru s-a datorat spațiului limitat al locului unde a avut loc evenimentul, iar pozele din culise și de pe scenă arată cât de bine s-a simțit toată lumea la eveniment.

DISKoteka rămâne la Iași și anul viitor

„DISKOteka rămâne la Iași! Am început deja să lucrăm pentru ediția următoare. În 2024 festivalul va avea loc pe durata a trei zile – 7, 8 și 9 iunie. Iubim Iașiul și Iașiul ne iubește. Anul acesta a fost o petrecere nemaipomenită”, a declarat entuziasmat Marius Gavrilă, cunoscut și ca DJ Conte.

Primii șase artiști de la ediția din 2024 a DISKoteka au fost deja confirmați

După cum ne putem imagina, organizatorii fac tot posibilul pentru a aduce an de an cei mai iubiți și populari artiști, iar ediția viitoare nu va face excepție! Deja 6 nume legendare ale muzicii au bătut palma cu organizatorii și urmează să se întoarcă și anul viitor la Iași! Aceștia sunt TechnoTronic, Londonbeant, Corona, Bad Boys Blue, Boney M și Capella!

Anul viitor, fanii muzicii bune se vor putea bucura de festivalul DISKoteka vreme de trei zile, pe 7, 8 și 9 iunie!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
mancare de tip fast food jpg
atena pixabay jpg
musulmani la kaaba reuters
Groapa cimitir FOTO Shutterstock jpg
italia romanca1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net