Dramă românească în Italia. Alexandru, un tânăr de 31 de ani, a murit într-un cumplit accident

Ieri, un tânăr român care trăia în Italia, a murit, într-un grav accident de circulație, produs în țara lui adoptivă. Alexandru avea doar 31 de ani.

Alexandru avea doar 31 de ani / foto: arhivă personală
Alexandru avea doar 31 de ani / foto: arhivă personală

Potrivit informațiilor apărute în presa din Italia, în cursul zilei de luni, 11 septembrie 2023, în jurul orei 8.30, un român în vârstă de 31 de ani și-a pierdut viața în localitatea Mirano.

Alexandru Bogdan mergea pe motocicleta sa când, într-o fracțiune de secundă, o mașină i-a tăiat calea. Se pare că accidentul a avut loc în apropierea intersecției dintre Via Cavin di Sala și Via Bianchi, în timp ce primele cercetări indică faptul că neacordarea de prioritate ar fi stat la baza acestui accident.

Alexandru mergea cu motocicleta când a fost lovit

La volanul mașinii se afla se afla un bărbat în vârstă de 27 de ani, identificat ca fiind Z.G. Accidentul s-a petrecut în timp ce Alexandru de 31 de ani se deplasa în direcția Santa Maria di Sala, iar autoturismul venind de pe un drum lateral.

În urma accidentului din Italia în care Alexandru a murit, autoritățile au deschis o anchetă care se află și acum în desfășurare.

Mai mult decât atât, poliția locală investighează chiar și viteza cu care se deplasa motocicleta înainte de tragicul accident.

Comunitatea locală este profund marcată de această pierdere tragică, iar gândurile celor apropiați se îndreaptă către familia tânărului Alexandru Bogdan, scrie publicația locală Il Gazzettino.

Ziua și accidentul pe șoselele din România

Astăzi, o persoană a murit şi 12 au fost rănite, trei fiind în stare foarte gravă, în urma unui accident în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autocamion, pe DN 13A, în localitatea Chibed, din judeţul Mureş.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mureş anunţă că şoferul autobuzului a fost descarcerat, însă era mort în momentul în care a fost extras din maşină. Alte trei victime sunt în stare gravă, fiind declarate Cod roşu medical. Pentru una dintre acestea, o femeie, a fost chemat de un elicopter SMURD pentru a fi dusă la spital.

Patru dintre răniţi sunt în stare mai bună, fiind declaraţi Cod galben medical, în timp ce alţi cinci nu au leziuni grave, precizează sursa citată.

image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net