Drumul superb din România care rivalizează cu Transfăgărășan și Transalpina. Ascunde peisaje de poveste, dar puțini români știu de el

Există nenumărate locuri de o frumusețe rară în țara noastră, iar unele dintre ele sunt, din păcate, complet necunoscute, pentru cei mai mulți dintre români. Un astfel de loc superb este și Drumul Vinului din Dealurile Hușilor, care oferă o experiență de neuitat tuturor celor care ajung aici.

Mânăstirea Nemaț se află în această zonă
Mânăstirea Nemaț se află în această zonă

Fie că vorbim despre locuri precum Castelul Bran, unde ajung anual mii de turiști, ori despre destinații din mijlocul naturii, pe care le cunosc doar cei cu un simț de aventură puternic, țara noastră abundă de locuri superbe, perfecte pentru o excursie alături de rude și prieteni. Iar un astfel de loc de o frumusețe rară este și Drumul Vinului, care poate oferi o experiență de vis, tuturor celor pasionați de vin, cât și de tradiții românești.

Acest drum superb ne va conduce de-a lungul regiunii viticole a Dealurilor Hușilor, din județul Vaslui. Cei care ajung aici pot admira podgorii și livezi înflorite, cât și pomi superbi, plini de roade. De asemenea, turiștii care aleg să meargă în această zonă pot vizita crame locale, unde vor putea vedea, chiar de la producătorii locali, cum este produs vinul tradițional românesc.

Drumul Vinului oferă o experiență unică tuturor vizitatorilor

În plus, turiștii care explorează această zonă mai trebuie să știe că vor avea oportunitatea de a vizita și Mânăstirea Neamț, o biserică fortificată cu o istorie fascinantă. Mai mult decât atât, mânăstirea este înconjurată de peisaje superbe, care trebuie văzute măcar o dată în viață! În plus, cei care doresc să afle mai multe despre tradițiile românești mai pot vizita și Muzeul Satului de la Mănăstirea Vaslui, care este situat tot în această zonă.

Indiferent dacă suntem pasionați de vinuri, dacă ne dorim să aflăm mai multe despre istoria și tradițiile poporului nostru, ori, pur și simplu ne dorim să mergem într-o excursie alături de rude și prieteni, Drumul Vinului din Dealurile Hușilor este o destinație perfectă, care merită vizitată. De la frumusețea naturală din zonă și până la diversele obiective turistice de aici, cu siguranță că vom găsi ceva care să atragă atenția, în această zonă superbă a țării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
fetita sua jpeg
De ce sa nu mananci paine de la inceputul mesei  Sursa foto Pixabay jpg
ciolacu facebook jpeg
regina sophia magdalena jpg
gustari sanatoase 1200x800 jpg
george simion 1 jpg
john wayne gacy jpg
matilda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net