Florin Cîțu, imagini de pe frontul de luptă din Kiev. Videoclipul pe care l-a primit de la premierul ucrainean: «Trebuie să acționăm acum»

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Senatorul Florin Cîțu a purtat o discuție cu premierul ucrainean Denis Șmihal. Politicianul i-a trimis fostului premier al României două clipuri care surpind ororile războiului și situația tragică în care se află Ucraina. 

Florin Cîțu a primit două înregistrări de pe frontul de luptă din Kiev
Florin Cîțu a primit două înregistrări de pe frontul de luptă din Kiev

Florin Cîțu s-a arătat îngrijorat de conflictul dintre Rusia și Ucraina. Sâmbătă a purtat o discuție cu Denis Șmihal și a primit de la acesta două videoclipuri tulburătoare care ilustrează Kievul aflat sub atac rus. Alături de imagini, Florin Cîțu a scris: "Nu mai avem timp, trebuie să acționăm acum!

În urmă cu mai puțin de 24 de ore, Florin Cîțu își exprima opinia despre sancțiunile dure pe care ar trebui să le primească Rusia din partea Uniunii Europene și a Marii Britanii. Conform lui Cîțu, restricțiile ar trebui să fie aplicate cât mai curând și să vizeze în principal sectorul financiar. 

"Sunt necesare imediat restricţii mai dure asupra Rusiei. Ar trebui sa vizam toate interesele financiare ale Rusiei din ţările noastre, precum şi persoanele conectate la Kremlin şi activele acestora", a mai scris Cîţu. "Istoria ne va judeca după acţiunile noastre. Trebuie să acţionăm acum", a concluzionat liderul PNL. 

Gigi Becali a sărit în ajutorul refugiaților ucraineni

Situația din Ucraina este una alarmantă, iar românii s-au mobilizat pentru a acorda ajutor refugiaților care au părăsit țara în căutarea unui loc mai sigur. Patronul FCSB s-a oferit să pună la dispoziția refugiaților un bloc pe care îl deține în Petroșani. El a trimis autocare la graniță pentru ca refugiații să poată fi transportați în siguranță. Mai mult decât atât, a afirmat că va închiria hotelurile din Galați pentru ca refugiații ucraineni să se poată adăposti în orașul dunărean. 

Președintele Volodimir Zelinski a trimis un nou mesaj 

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis în cursul serii de 26 februarie un nou mesaj adresat poporului său. Acesta a subliniat că soldații ucraineni vor lupta oricât de mult este nevoie pentru a-și elibera țara.

Sâmbătă, Volodimir Zelenski a refuzat oferta Statelor Unite ale Americii de a fi extras din zona de conflict și a subliniat că are nevoie de muniție și de ajutor real, nu de o călătorie.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net