Situație bizară în Pitești! Un bărbat a dat foc unui service auto și a provocat daune de 100.000 de euro

Ultima actualizare:

Autoritățile din țara noastră au rămas complet uimite de gestul uluitor făcut de un bărbat din Pitești. Acesta, în vârstă de numai 41 de ani, a fost arestat deja preventiv după ce autoritățile au aflat că ar fi fost autorul unui incendiu care a distrus un service auto. Acesta va petrece următoarele 30 de zile în arest, iar prejudiciul provocat de incendiu ajunge la 100.000 de euro.

Bărbatul a fost arestat preventiv
Bărbatul a fost arestat preventiv

Gestul unui bărbat din Pitești a lăsat autoritățile fără cuvinte! Se pare că polițiștii au reușit să descopere faptul că, în noaptea dintre 19 spre 20 februarie, piteșteanul în vârstă de 41 de ani ar fi provocat un incendiu într-o cameră dintr-un service auto. Mai mult decât atât, se pare că gestul bărbatului ar fi fost unul premeditat.

Se pare că incendiul provocat de către piteștean a provocat daune ce ajung la suma uriașă de 100.000 de euro. Mai multe bunuri ce aparțineau unor persoane vătămate au fost distruse de către flăcări. Este vorba despre trei persoane juridice și două persoane fizice, a căror bunuri au ars în incendiul ce ar fi izbucnit în jurul orei 23.

Daune în valoare de 100.000 provocate de un incendiu

Autoritățile au efectuat o percheziție la locuința suspectului, care a și fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de miercuri, bărbatul în vârstă de numai 41 de ani a fost dus în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, unde s-a decis ca acesta să rămână în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile, potrivit informațiilor de la observatornews.ro.  

Potrivit autorităților, se pare că acesta ar fi provocat, în mod deliberat, incendiul care a provocat daune însemnate la un service auto. Focul ar fi izbucnit în noaptea dintre 19 și 20 februarie, iar pagubele provocate de flăcări au fost estimate la aproximativ 100.000 de euro. Acum, bărbatul se află în arest pentru următoarele 30 de zile, după ce a fost reținut de către autorități, iar o percheziție a avut loc la domiciliul acestuia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
masa de paste shutterstock jpg
wizz air avion jpg
image png
iepure paste istock jpg
oua jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net