Experimentul care a uimit pe toată lumea! Cât de repede putem urca la volan după ce am băut un pahar de țuică

După cât timp este sigur să urcăm la volan, după ce am consumat alcool? Ei bine, această întrebare nu este atât de clară pe cât am crede, iar chiar și un simplu pahar de țuică ne poate face probleme! Fostul polițist Viorel Teacă ne spune că totul ține de greutate, organism, cât și vârsta fiecăruia dintre noi.

Experimentul care a uimit Internetul / foto: captură video
Experimentul care a uimit Internetul / foto: captură video

Internauții sunt mereu curioși să afle dacă există o limită clară de timp, după care pot urca la volan în siguranță. Iar potrivit informațiilor de la adevarul.ro, un fost polițist din Sibiu, Viorel Teacă, a susținut un experiment în mediul online, pentru a răspunde la această întrebare.

Acesta are o experiență de peste 3 decenii, iar acum se bucură și de aproape un milion de urmăritori pe rețeaua de socializare TikTok. Fostul polițist a încercat să afle după cât timp dispare alcoolemia, după ce a consumat 50 ml de țuică, 40 de grade. El s-a așezat la masă, a comandat băutură și mâncare, iar cu ajutorul unui etilotest utilizat și de polițiștii de la rutieră, a verificat alcoolemia pe care o are.

„Totul ține de greutatea fiecăruia, de organismul fiecăruia, de vârstă și așa mai departe. Eu am 1,82 metri și 95 de kilograme”, explică Viorel Teacă, conform sursei citate.

Experimentul care a surprins Internetul

Atunci când a suflat pentru prima oară în etilotest, valoarea arătată a fost de 0,32. Apoi, fostul polițist din Sibiu, a continuat să vorbească la telefon, să mai mănânce și să lase ceva timp să treacă. După ce au trecut 40 de minute, Viorel Teacă a suflat din etilotest din nou, iar rezultatul a fost unul uluitor! Acesta a arătat valoarea de zero!

„La 40 de minute după ce am băut țuică, 50 de mililitri, putem să ne urcăm la volan”, a explicat Viorel Teacă, care are o experiență îndelungată în Poliția Română. El este extrem de popular pe Internet, iar în vara anului 2023, a decis să își dea demisia din Poliția Română.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net