Grevă de avertisment mâine, la CFR! Între ce ore are loc protestul

Mâine, 15 septembrie, între orele 07:00 și 09:00, angajații CFR vor organiza o grevă de avertisment. Potrivit acestora, scopul protestului este de a atrage atenția asupra stării critice în care au ajuns căile ferate.

Grevă de avertisment la CFR / foto: Shutterstock
Grevă de avertisment la CFR / foto: Shutterstock

Toți cei care urmează să călătorească mâine cu trenul trebuie să aibă mare atenție! Pe data de 15 septembrie, între orele 07:00 și 09:00, angajații CFR vor organiza o grevă de avertisment. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Adevărul, sindicaliștii de la BNS (Blocul Național Sindical) deja au anunțat că susțin acest protest organizat de către afiliații lor.

Scopul grevei este de a atrage atenția asupra stării alarmante în care au ajuns căile ferate din țara noastră. Aici ar fi vorba inclusiv despre probleme legate de renumerația adecvată, contracte colective de muncă, cât și subfinanțarea companiilor feroviare. De asemenea, sindicaliștii avertizează că lipsa majoră a investițiilor a ajuns deja la un nivel critic, iar viețile călătorilor pot fi puse în pericol de starea precară a căilor ferate.

Grevă de avertisment la CFR

Dumitru Costin, președintele Blocului Național Sindical, a vorbit pe larg despre greva de mâine, cât și despre eforturile depuse pentru ca aceasta să nu afecteze călătorii.

Această grevă vrea să atragă atenția asupra pericolului pus de starea în care au ajuns căile ferate, atât pentru călători cât și pentru angajații CFR.

„Pentru această grevă de avertisment am întreprins toate demersurile legale în vederea respectarii legii. Toți liderii noștri sindicali au făcut eforturi și continuă să facă eforturi pentru a reduce impactul acestei greve asupra călătorilor. În acest sens, pe parcursul acestor zile, încercăm să aducem la cunoștința clienților CFR că circulația trenurilor va fi oprită în intervalul menționat. Concret, greviștii au pus afișe în gări cu aceste informații. Ce face conducerea CFR Infrastructură?

Constat cu indignare ca liderii companiei continuă să aiba un comportament extrem de agresiv la adresa greviștilor, amestecându-se nemotivat și nedorit în manifestarea sindicală, cerându-le angajaților CFR să înlăturile informările din gări cu privire la greva de avertisment”, a declarat Dumitru Costin, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net