Doi pensionari au rămas fără toate economiile lor, după ce au primit în curte doi indivizi. „Nu mai am nimic”

Drama trăită de doi bunici din comuna Filipești, judeţul Bacău. După ce au primit în curte doi indivizi care păreau interesaţi să cumpere cupoanele CFR primite de pensionari, cei doi bătrâni s-au trezit că au rămas fără toate economiile lor de 40.000 de lei.

Doi pensionari au rămas fără toate economiile lor / Foto: Captură video Antena3.ro
Doi pensionari au rămas fără toate economiile lor / Foto: Captură video Antena3.ro

Vremuri tot mai grele pentru pensionari! Nu doar că unii dintre bătrâni nu pot duce un trai decent în România cu banii pe care îi primesc la pensie, dar se pare că alții rămân și fără banii pe care încearcă să îi pună deoparte și „averea” strânsă o viață întreagă.

Un astfel de caz a avut loc în Județul Bacău. Doi pensionari din comuna Filipeşti au rămas fără banii strânşi o viaţă întreagă. Mai exact, au pierdut toate economiile lor de 40.000 de lei, după ce au primit în curte doi indivizi. Hoţii s-au arătat interesaţi să le cumpere cupoanele de reducere pentru CFR.

Hoţii ar fi ştiut despre economiile lor

Din păcate, în timp ce unul dintre ei negocia preţul, unul dintre hoţi s-a strecurat în casă şi a furat banii. „Când am intrat în casă, când mi-am aruncat ochii acolo pe un scaun şi banii nu erau ... Nu mai am nici un ban. Nu mai am nimic. Aceia au fost... Am zis să îi strâng pentru înmormântare că sunt bolnavă. Vai de capul meu!”, a mărtusit bătrâna cu lacrimi în ochi, relatează Antena3.ro.

Potrivit celor doi pensionari din judeţul Bacău, hoţii ar fi ştiut despre economiile lor. Poliţiştii au reuşit să-i identifice şi să-i prindă pe hoţi la scurt timp. „Poliţiştii au depistat doi bărbaţi din judeţul Iaşi, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. Aceştia au fost reţinutţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în arestul IPJ Bacău. Ulterior, au fost prezentaţi instanţei, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile", a transmis IPJ Bacău.

Oameni legii au recuperat, până la acest moment, doar un sfert din cei 40.000 de lei furaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net