Haos la metrou. O stație a fost închisă după ce a avut loc o tentativă de suicid. Se circulă în sistem pendulă pe mai multe tronsoane

Luni dimineața, metroul bucureștean a fost cuprins de haos, după ce a avut loc o tentativă de suicid în stația Petrache Poenaru. Incidentul a cauzat închiderea stației și perturbarea gravă a traficului, trenurile circulând în sistem pendulă pe mai multe tronsoane.

Haos la metrou.
Haos la metrou.

Stația Petrache Poenaru, închisă după o tentativă de suicid

Conform comunicatului Metrorex, luni, 2 septembrie 2024, la ora 05:48, în stația de metrou Petrache Poenaru, linia 2, a avut loc o posibilă tentativă de suicid. În urma acestui eveniment regretabil, circulația trenurilor a fost reorganizată, iar echipaje ale SMURD și anchetatori s-au deplasat imediat la fața locului pentru a interveni.

Stația de metrou Petrache Poenaru a fost închisă temporar pentru a permite intervenția autorităților și desfășurarea anchetei. În prezent, nu există informații oficiale cu privire la starea persoanei implicate în incident.

Circulație în sistem pendulă pe mai multe tronsoane

Ca urmare a incidentului, Metrorex a decis reorganizarea traficului subteran, trenurile de metrou circulând în sistem pendulă pe următoarele tronsoane:

Linia 1: Stațiile Dristor 2 - Gara de Nord 1

Linia 1: Stațiile Republica - Eroilor 1

Această reorganizare a circulației a cauzat întârzieri semnificative și a afectat mii de călători care se deplasau în această dimineață spre locurile de muncă și alte destinații.

Deocamdată, nu există o estimare clară privind durata acestor perturbări. Circulația normală va fi reluată doar după finalizarea intervențiilor la fața locului și a anchetei desfășurate de autorități.

Nu este un caz singular. Recent, pe 8 august, un alt incident a avut loc la metroul bucureștean. Un bărbat s-a urcat pe o garnitură la stația Piața Victoriei și a încercat să pulverizeze substanțe dintr-un extinctor. A fost prins rapid de polițiști, dar situația a generat panică și a impus evacuarea trenului. Un incident similar a avut loc în stația Piața Romană, unde un alt bărbat a pulverizat substanțe într-o garnitură, determinând evacuarea de urgență a călătorilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net