Hotelul din România unde turiștii se înghesuie pentru un loc de Crăciun sau Revelion. Preţul care se plătește pentru o noapte de cazare

Mai este puțin și se deschide Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac. Tema hotelului de anul acesta este Art&Ice, iar camerele ineditei construcţii au numele unor artişti celebri la nivel mondial. Preţul unei nopţi de cazare în Hotelul de Gheaţă de păşeşte 600 de lei, iar oaspeţii pot fi găzduiţi cel mult două nopţi.

Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac Foto: Facebook
Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac Foto: Facebook

Hotelul de Gheață, deasupra lacului glaciar Bâlea

Anul acesta a mers mai greu procesul de construcție a igluurilor, din cauza temperaturilor prea ridicate, însă primele camere ale noului hotel de gheață au fost finalizate recent. Pe 22 decembrie 2023 va primi oaspeți Hotelul de Gheață construit deasupra lacului glaciar Bâlea, la o altitudne de peste 2.000 de metri, scrie Antena3 CNN.ro.

În fiecare an, hotelul are o temă, aleasă de inițiatorii acestui proiect de marketing turistic ce a fost conceput pentru promovarea României ca destinație turistică. Tema acestei ediții este „Art&Ice” - Artă și Gheață.

Ce eveniment important se va organiza la hotel

Printre cele mai importante evenimente care se vor organiza la noul hotel de gheață se numără lansarea cărții „Warhol After Warhol” (Warhol După Warhol), best seller internațional, publicat în 2023. La eveniment va fi prezent autorul cărții, criticul de artă și scriitorul Richard Dorment, dar și personajului principal al poveștii polițiste, Joe Simon, și alte personalități internaționale, inclusiv ambasadori și jurnaliști ai celor mai prestigioase trusturi de presă. În Hotelul de Gheață se va construi o cameră Andy Warhol, cu statuete de gheață dedicate cărții și momentului lansării. Lansarea este programată pentru sfârșitul lunii ianuarie.

Când se deschide hotelul

Hotelul de Gheață a fost promovat într-un top mondial al locurilor și experiențelor de iarnă unde se pot trăi cele mai memorabile aventuri. Jurnaliștii britanici de la The Standard au considerat că acesta reprezintă „piesa de rezistență a unui pachet ce cuprinde un tur ale celor mai pitorești orașe medievale ale României, vizitarea Castelului lui Dracula de la Bran, participarea la curse de sanii trase de câini husky în Muntii Harghitei, vizitarea capitalei României”, se arăta într-un comunicat de presă al hotelului.

Hotelul de gheață va fi deschis din data de 22 decembrie. Prețul pentru o noapte de cazare va începe de la 150 de euro, iar în acest an sunt asteptați aici aproximativ 2000 de turiști.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net