Locul din România unde Piedone ar face Las Vegas: „Pe mine nu mă interesează AUR, PNL sau PSD”

Ultima actualizare:

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 al Capitalei, și-a anunțat intenția de a candida la Primăria Capitalei, iar luni seara, acesta a vorbit despre situația din celelate sectoare ale Bucureștiului.

Edilul Sectorului 5 a vorbit luni seara, invitat fiind la România TV, despre situația din celelate sectoare ale Capitalei. Cirstian Popescu Piedone dorește să candideze pentru Primăria Capitalei, iar unul dintre subiectele abordate în mod special de acesta a fost Clotilde Armand.  

„Dacă aveam banii franțuzoaicei pentru panseluțe, făceam Las Vegas în Sectorul 4 sau 5.  Cu tot respectul pentru foștii primari generali, ei nu au înțeles autoritatea pe care o poți impune asupra primarilor de sector. Pe mine nu mă interesează AUR, PNL sau PSD, după campania electorală, gata, ia roaba asta și facem treabă. Unii se mai și blochează, cum face acum PNL cu bugetul lui Nicusor, după ce ei l-au pus.”, a declarat Cristian Popescu Piedone, conform sursei citate.

Recent, Primăria Sectorului 5 a lansat o licitație în valoare de 1 miliard de lei, care are ca scop amenajarea spațiilor verzi din acest sector al Capitalei. Predecesorul edilului Crisitan Popescu Piedone oferise, în timpul pandemiei, un contract similar, cu valoarea de 880 milioane de lei. Cu toate acestea, licitația a fost deja contestată Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC), o companie fiind nemulțumită de modul în care a mers procedura de atribuire.

„Făceam Las Vegas în Sectorul 4 sau 5”

De asemenea, Cristian Popescu Piedone a mai fost întrebat dacă ar fi dispus să meargă la o dezbatere cu soțul Gabrielei Firea, Florentin Pandele. Edilul Sectorului 5 a spus că el candidează pentru Primărie împotriva Gabrielei Firea, nu a lui Florentin Pandele.

„Îl trimit să vorbească cu nevastă-mea. De ce merg la o confruntare cu el? Ce, el candidează la București? Eu mă lupt cu Gabriela Firea. Dacă vrea, îl trimit să vorbească cu nevastă-mea, că ea e șoția candidatului Piedone, așa cum și el e soțul candidatei Firea”, a răspuns Cristian Popescu Piedone, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
maria carneci jpg
image png
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
Suleyman Magnificul
chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net