Locul superb din România care te lasă cu portofelul gol! O vacanță aici e mai scumpă decât la Monte Carlo

Deja nu mai este un secret pentru nimeni că prețurile pe care le plătim pentru o vacanță în acest an sunt unele piperate. De la cartofii prăjiți de aproape 100 de lei, până la porumbul fiert de pe plajă ce a ajuns la 10 lei, câteva zile de relaxare nu mai sunt la fel de accesibile ca în anii trecuți, pentru unii români. Iar la un restaurant din țara noastră, prețurile sunt mai mari decât la Monte Carlo!

Povestea prețurilor uluitoare pe care turiștii trebuie să le plătească în țara noastră continuă. După cartofii prăjiți de aproape 100 de lei, tochitura cu mămăliguță ce merge spre 60 de lei, iar, mai recent, banalul porumb fiert ce se vinde pe plajă, ce a ajuns la suma de 10 lei, o nouă destinație de vacanță uimește turiștii cu prețurile aplicate. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, ar fi vorba despre Gura Portiței, un loc divin din Delta Dunării.

Locul a fost vizitat de către doi vloggeri români, iar plaja superbă de care se pot bucura turiștii i-a lăsat muți de uimire. Ce-i drept, atât cei doi călători, cât și internauții care au urmărit pe YouTube vacanța acestora, au apreciat frumusețea naturală a locului, plaja de la Gura Portiței fiind una dintre cele mai bune din țara noastră. Însă, când a venit vremea mesei, Internauții au sesizat un detaliu ceva mai bizar, despre care au comentat pe îndelete.

Prețurile sunt mai ridicate decât la Monte Carlo

Potrivit celor care au urmărit vloggul de călătorie al celor 2, prețurile din meniul restaurantului din stațiune sunt atât de piperate, încât reușesc să le depășească pe cele din Monte Carlo. Același internaut spune că Gura Portiței era, cândva, o stațiune unde fiecare român putea merge cu ușurință, în timp ce acum pare să fie accesibilă doar celor cu un buget de vacanță extrem de mare.

Un alt comentariu spune că, în ciuda frumuseții locului, prețurile din zonă nu se merită, iar cu aceași sumă poți avea un sejur all-inclusiv, în orice altă țară.

Așa că, dacă vă tentează o vacanță la Gura Portiței, nu încape îndoială că locul este de o frumusețe rară, iar localnicii vă vor întâmpina cu drag. Însă, dacă nu aveți un buget prea mare, s-ar putea să faceți cale întoarsă spre casă după ce primiți prima notă de plată la restaurant.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net