Magazinele sunt în alertă! Un produs popular poate fi periculos și este retras de pe piață

Alertă în magazinele din țară! Un produs destul de popular printre români este retras de pe piață, în cantități limitate, deoarece poate cauza probleme grave de sănătate! Este vorba despre un produs de la raionul de dulciuri, care are potențialul de a fi extrem de periculos pentru cei care se confruntă cu o alergie la arahide! Cumpărătorii își pot primi banii înapoi direct de la compania care îl produce!

KitKat Pops Peanut & Corn este retras de pe piață deoarece nu are etichetă în limba română
KitKat Pops Peanut & Corn este retras de pe piață deoarece nu are etichetă în limba română

Magazinele de-a lungul țării sunt în alertă, din cauza unui produs de la raionul cu dulciuri! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, este vorba despre KitKat Pops Peanut & Corn, care din cauza faptului că nu are etichetă în limba română este necesar să fie retras de pe piață. Acest produs destul de popular printre cei din țara noastră poate avea efecte extrem de periculoase asupra oamenilor care suferă de alergie la arahide și îl consumă fără să vadă faptul că produsul conține acest ingredient.

Conform informațiilor, produsul nu este periculos pentru cei care nu au probleme cu alergia la arahide. Spre deosebire de alte ocazii, în care autoritățile au descoperit diferite probleme grave în produsele de pe rafturi, aici nu ar fi vorba despre vreo bacterie care a infectat desertul, ci despre lipsa etichetei în limba română. Astfel, o cantitate limitată din acest produs trebuie scoasă rapid de pe piață.

Un produs comun este retras de pe piață

Cei de la Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (pe scurt, ANSVSA), au emis un comunicat în privința acestei situații. „Nestle România retrage şi recheamă din piaţă o cantitate limitată din produsul KitKat Pops Peanut & Corn 110g care nu prezintă etichetă în limba română. Produsul este sigur pentru consum, cu excepţia persoanelor alergice la arahide, deoarece acesta conţine în reţetă pastă de arahide”, au spus cei de la ANSVSA.

Pentru a-și putea recupera banii, cei care au cumpărat acest produs trebuie să îl păstreze și să scrie companiei, la adresa de mail contact@ro.nestle.com. Sau, dacă acest lucru nu este posibil, să sune la 0800 863 785 de luni până vineri, între orele 08:00 și 21:00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net