Mai multe linii STB vor avea marți program prelungit. Despre ce trasee de tramvai și autobuz este vorba

Pentru a facilita transportul spectatorilor după meciul de fotbal România – Bulgaria, programat marți, 4 iunie 2024, la ora 21:30 pe stadionul "Steaua", programul de funcționare a șapte linii de transport în comun ale Societății de Transport București (STB) va fi prelungit.

Unele tramvaie vor avea avea program mai lung / foto: arhiva
Unele tramvaie vor avea avea program mai lung / foto: arhiva

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a anunțat această măsură, specificând că liniile de tramvai 41 și 47, precum și liniile de autobuz 122, 138, 232, 385 și 484 vor avea ultimele plecări din zona stadionului în jurul orei 00:30.
Scopul prelungirii programului este de a asigura transportul eficient al spectatorilor după terminarea evenimentului sportiv, conform anunțului făcut de Primăria Capitalei.

 România - Bulgaria, primul amical înainte de Euro 2024

România - Bulgaria este primul dintre cele două meciuri amicale programate înainte de Euro 2024, care va începe pe 14 iunie. Ambele meciuri, împotriva Bulgariei și Liechtensteinului, se vor disputa pe stadionul Ghencea.

Primul meci amical, România - Bulgaria, va avea loc pe 4 iunie, la ora 21:30, iar al doilea meci, împotriva Liechtensteinului, se va juca pe 7 iunie, la ora 21:00.

Meciul dintre România și Bulgaria, primul dintre cele două amicale, va fi transmis în direct de Prima TV, marți, 4 iunie, începând cu ora 21:30.

„Naționala României va mai disputa două partide de pregătire înaintea participării la Campionatul European din Germania, ambele pe stadionul Steaua din București.

Biletele pentru aceste două jocuri sunt disponibile online începând de vineri, 17 mai, de la ora 12:00, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, precum și în aplicația mobilă Fan Arena by FRF, disponibilă în App Store (iOS) și Google Play (Android). Prețul biletelor este de 35 lei pentru peluze și 60 lei pentru tribune. În zona VIP, prețul biletelor este de 400 lei”, a transmis Federația Română de Fotbal (FRF).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la meciul România - Bulgaria

„La ambele meciuri, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor la tribunele 1 și 2, prin selectarea tipului de bilet (copil) în momentul efectuării comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în platforma de ticketing pentru a li se elibera bilete cu valoare zero.

Pentru a putea achiziționa bilete în Family Zone, în momentul efectuării comenzii trebuie introduse datele cel puțin ale unui copil. Fiecare comandă poate conține maximum 5 bilete”, a mai transmis FRF.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
Afine FOTO Shutterstock
tilos jpg
Înghețată  Foto Pixabay jpg
Gouming Martens foto unilad jpg
Asprete, pentru prima dată fotografiat noaptea 01 Foto Alex Găvan jpg
Navă Evangelia Costinesti în 2020 FOTO Shutterstock
fetita sua jpeg
De ce sa nu mananci paine de la inceputul mesei  Sursa foto Pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net