Marcel Ciolacu: „Am reușit să găsim soluțiile pentru a stopa greva!”

Marcel Ciolacu a promis că anul școlar o să se încheie cu bine, iar toate examenele vor fi date după programul care a fost stabilit inițial. Nu vor exista modificări.

Ciolacu a promis că anul școlar o să se încheie cu bine. Foto: Click.
Ciolacu a promis că anul școlar o să se încheie cu bine. Foto: Click.

„Am găsit cele mai bune soluții pentru a stopa greva din învățământ"

Ciolacu a spus că a reușit să găsească, într-un final, cele mai bune soluții pentru a pune stop grevei din învățământ, iar elevii să poată să susțină examenele. „Am reușit, până la urmă, să găsim soluțiile cele mai bune pentru a stopa greva din învățământ, astfel încât copiii să poată susține examenele. Am convenit deja cu domnul Nicolae Ciucă în cursul zilei de vineri să continuăm discuțiile cu liderii de sindicat și cu ministrul Muncii pentru a respecta termenele promise, până pe 15 iulie să finalizăm primele grile în învățământ din noua lege a salarizării”, a declarat Marcel Ciolacu. 

Marcel Ciolacu: „Anul școlar se va încheia cu bine"

Marcel Ciolacu a promis că acest an școlar o să se finalizeze așa cum trebuie. ”Anul școlar se va încheia cu bine, iar toate examenele se vor desfășura cum trebuie. Voi continua să mă văd în această săptămână cu liderii de sindicat și cu ministrul Muncii pentru a finaliza grilele de salarizare din Educație, astfel încât toate promisiunile făcute profesorilor să fie îndeplinite”, adaugă Ciolacu. 

Dascălii refuză să intre la ore

Deși greva s-a terminat, mulți profesori refuză încă să intre la ore. Ieri, liderii sindicaliști au anunțat că au ajuns la o înțelegere cu Guvernul și că greva profesorilor încetează. Pe de altă parte, cadrele didactice sunt revoltate de acest anunț și amenință că nu se vor întoarce în clase. ”Nu suntem de acord cu această decizie! Noi, la nivel de Timiș, avem școli întregi, ținem legătura cu colegii care ne spun același lucru. Că sunt în grevă, susțin greva și nu suntem de acord cu această manipulare grosolană! Nu vă supărați, nu vă jucați cu nervii noștri pentru că s-ar putea ca domnii aceștia să aibă o surpriză, s-ar putea să aibă surprize mari de la noi! Nu se poate să își bată joc în halul în care își bat joc de noi!, a declarat Irina Orosan, profesoară de muzică în Timiș, pentru Antena 3 CNN.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net