Marcel Ciolacu, poziție dură împotriva păcănelelor! „Să fie eliminate din toate orașele...”

Premierul României, Marcel Ciolacu, a pornit la război împotriva celebrelor păcănele, care par să fi acaparat complet orașele din țara noastră. Sâmbătă, după o ședință PSD, el a vorbit despre o propunere care ar urma să elimine păcănelele din orașele României.

Marcel Ciolacu vrea să elimine păcănelele din orașe
Marcel Ciolacu vrea să elimine păcănelele din orașe

Premierul României, Marcel Ciolacu, a pornit la război împotriva celebrelor păcănele, care par să fie acum la fiecare colț de stradă, în orașele din țara noastră. El a vorbit în termeni categorici despre dorința sa de a elimina aceste jocuri de noroc din orașe. Sâmbătă, după o ședință PSD, el a vorbit despre o propunere care ar urma să elimine păcănelele din orașele României. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi 24, Premierul dorește ca această propunere să treacă cât mai repede de Camera Deputaților.

Marcel Ciolacu a vorbit în termeni extrem de clari și hotărâți despre viziunea sa asupra jocurilor de noroc prezente acum la toate colțurile de stradă, în orașele României. „Avem și o propunere la Camera Deputaților privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc: celebrele păcănele să fie eliminate din toate orașele, așa cum este peste tot în Europa”, a declarat Premierul României, Marcel Ciolacu, confrom sursei citate.

Marcel Ciolacu pornește la luptă împotriva păcănelelor

Potrivit sursei citate, Premierul Marcel Ciolacu ar avea motive destul de bine întemeiate pentru această poziție categorică împotriva păcănelelor. Se pare că, potrivit statisticilor disponibile, cel puțin 15% dintre adulții din țara noastră iau parte la o formă de joc de noroc. Iar în privința situațiilor mai grave, când deja vorbim despre dependență de jocuri de noroc, se pare că 0,6% din populația de peste 18 ani ar fi afectată de această problemă.

Deși poate părea un procent atât de mic încât să fie, practic, neglijabil, dacă îl „traducem” într-un număr real de persoane, vedem o realitate terifiantă. Ar fi vorba despre aproximativ 98.000 de persoane cu dependență de jocurile de noroc. Se pare că cei mai dedicați pariori din țara noastră sunt bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, necăsătoriți, din mediul urban. În România ar fi undeva în jur de 70.000 de aparate de păcănele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
canicula jpg
litoral jpg
Gripa debutează brusc cu febră, dureri de cap și stare generală de rău jpeg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
8 iunie 1922 primul meci tricolori jpg
medic masca covid shutter 1683323431 jpeg
Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay
a0c61ec3 25c9 4f67 a4b0 b6c5c8210168 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net