Marius Budăi face apel la profesori: Putem găsi o soluție prin dialog, nu cu forţa şi nu peste noapte

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a spus despre protestele dascălilor că sunt legitime. Pe de altă parte i-a rugat pe profesori să țină cont de faptul că elevii nu trebuie să sufere și i-a îndemnat la dialog pentru a ajunge la o înțelegere. Ministrul Muncii a mai spus că PSD are soluții la problemele profesorilor.

Marius Budăi îi roagă pe profesori să se gândească la elevi. Foto: Click.
Marius Budăi îi roagă pe profesori să se gândească la elevi. Foto: Click.

Budăi: „Credinţa noastră este că acei copii nevinovaţi nu trebuie să sufere pe final de an"

Marius Budăi a declarat că protestul dascălilor este legitim, dar i-a rugat pe profesori să se gândească și la elevi, spunând că aceștia nu trebuie să sufere pe final de an. 

„Soluţia pentru dascăli nu este a ministrului Muncii, este a noastră, a PSD. Eu cred că dascălii noştri ştiu că atunci când PSD a fost la guvernare, de veniturile dumnealor s-a vorbit doar pe plus. De altfel, de veniturile tuturor cetăţenilor.

Noi, PSD, spunem că protestul dascălilor este legitim şi avem şi soluţii pentru dumnealor, dar credinţa noastră este că acei copii nevinovaţi nu trebuie să sufere pe final de an şi trebuie ca o soluţie să fie găsită împreună prin dialog şi nu prin impuneri şi cu forţa şi nu peste noapte”, a declarat Marius Budăi, citat de Agerpres.

Budăi i-a invitat pe profesori la dialog

Budăi a invitat cadrele didactice la dialog, în încercarea de a găsi o soluție la problemele lor: „Nu am trecut noi în PNRR legea salarizării şi legea pensiilor, nu le-am pus noi între paranteze, însă suntem dispuşi la dialog şi facem apel la toţi dascălii la înţelegere şi la deschidere la dialog, pentru că noi o avem şi trebuie să facem toate eforturile împreună astfel încât copiii nevinovaţi să nu sufere”.

Ministrul Muncii: „Nu există un sac de bani pe care să-l împărțim la toată lumea"

Marius Budăi a mai spus ieri că nu există la Ministerul Muncii un sac de bani pe care să-l împartă cu toată lumea. „Haideți să fim obiectivi. Trebuie cu toții în coaliție și în Guvern să luăm o decizie. E foarte simplu să te scapi de o responsabilitate”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net