Mărturisirile unui spaniol îndrăgostit de România. Ce l-a făcut să iubească așa tare țara noastră: „Am învățat singur limba”

Javier Ghoma, un cetățean spaniol care și-a învățat singur limba română, a fost invitat la Antena 3 CNN pentru a împărtăși experiența sa despre admirația profundă pentru țara noastră.

Javier este îndrăgostit de România / foto: captura a3
Javier este îndrăgostit de România / foto: captura a3

El a început să studieze limba română după ce a vizitat România și a fost captivat de peisajele sale impresionante și de inima primitoare a oamenilor.

„Am învățat singur limba română, folosind un dicționar care m-a ghidat în construirea propozițiilor. Zilnic urmăresc filme cu subtitrare în limba română și am interacțiuni cu mulți români prin aplicația TikTok", a mărturisit acest spaniol.

De ce iubește, de fapt, România

Javier a subliniat că afecțiunea sa pentru România a fost întărită de către oamenii acestui loc, datorită căldurii și prieteniei pe care a simțit-o.

„Românii sunt extrem de prietenoși. Am vizitat Cluj-Napoca și Sibiu în timpul vacanțelor mele aici. Dacă aveam vreo problemă, oamenii de pe stradă erau mereu dispuși să mă ajute. Erau conștienți că sunt străin și mă îndrumau cum să iau un taxi sau să iau autobuzul.

Sunt impresionat de naturalețea românilor. Îmi place țara aceasta, în special climatul său. Vara, totul este plin de verdeață și frumos. Iarna, totul devine alb și plin de amintiri nostalgice.

Aș încuraja pe toți cei care nu au descoperit încă frumusețea României să vină să exploreze această țară: climatul ei, gastronomia, peisajele și, mai presus de toate, oamenii”, a concluzionat el.

Șoc pentru un turist american într-o frizerie din București

Spaniolul este singurul care a avut experiențe unice în România. Recent, un turist din Statele Unite ale Americii a povestit despre experiența sa la o frizerie din București, iar ceea ce a trăit acolo a fost atât de surprinzător încât imaginile au devenit rapid virale pe rețelele de socializare.

„Știi ce s-a întâmplat azi? A fost o experiență nebunească! Am mers să mă tund și totul părea în regulă. Frizerița a început să-mi aranjeze părul, iar la final, folosind un fel de dispozitiv de masaj, a început să-mi facă masaj la cap, lucru care mi s-a părut foarte interesant”, a povestit americanul.

„Pe neașteptate, a început să se mute de la cap spre gâtul meu. Am fost intrigat de asta. Apoi, m-a atins pe spate și, la un moment dat, frizerița a început să coboare spre pieptul meu și am zis, «Ce se întâmplă? Am venit aici doar să mă tund!», așa că am luat-o la fugă”, a relatat el pe TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net