Reacția fabuloasă a unui vlogger canadian celebru, care a gustat pentru prima dată dintr-o colivă: „De ce are o cruce pe ea?”. VIDEO

Dr. Hobbs, un celebru vlogger canadian, a fost de curând în România, unde a gustat în fața camerei mai multe feluri de mâncare tradiționale, iar filmarea s-a viralizat.

Coliva a primit o notă bună  / foto: captura video
Coliva a primit o notă bună / foto: captura video

Vloggerul canadian a mâncat ciorbă de burtă, cozonac și colivă. Pe canalul său de TikTok, acesta și-a împărtășit părerea pentru urmăritorii săi.

Clipul său a strâns rapid peste jumătate de milion de aprecieri și aproape 16.000 de comentarii din toată lumea, fiind redistribuit de aproape 11.000 de ori.

A început cu sarmalele

La început, vloggerul a gustat sarmale, care au primit nota 8 din 10. „Wow, atât de gustoase și conțin o chiftea de carne”, a spus canadianul despre acest preparat.

Apoi a urmat ciorba de burtă, pe care a numit-o „cel mai tradițional preparat românesc”. „Nu am idee din ce este făcută! Sunt paste sau calamari? În mod cert sunt calamari”, a concluzionat acesta.

Totuși, nu i-a plăcut. Celebra ciorbă românească a luat doar nota 5.2. Pentru desert, Dr. Hobbs a ales cozonacul pe care l-a comparat cu o pâine cu ciocolată, fiindu-i în totalitate pe plac. Cozonacul a primit nota 8,6 din 10.

Coliva aproape l-a dat pe spate

Despre coliva pe care a mâncat-o nu știa prea nu știa prea multe informații. Totuși, i-a atras foarte mult atenția semnul crucii de pe colivă.

„De ce are o cruce pe ea? Wow, este atât de interesant! Cel mai măreț tort pe care l-am văzut vreodată! Are gust de budincă de orez, delicios!", a concluzionat acesta, oferind colivei nota 8.

Vloggeriță din SUA, impresionată de Castelul Bran

Casey Cassady locuiește de mulți ani în Dallas și are un canal de Youtube cu peste 50.000 de urmăritori, unde le arată celor care o urmăresc experințele sale din călătorii. Filmarea ei în România, unde a mers cu toată familia, a strâns până acum aproape 38.000 de afișări și sute de comentarii.

„Tatăl meu este fascinat de legenda lui Dracula, iar o vizită în România este o ocazie în acest sens. Am fost la Bran, însă tot în România am aflat că, de fapt, adevăratul castel al lui Vlad Țepeș este la Poenari și că la ora actuală este în renovare.

Mi-a plăcut foarte mult la Bran, am avut o zi perfectă acolo. Mâncarea a fost pur și simplu uimitoare. Îmi plac mult dulciurile și am cumva senzația că toate deserturile românești sunt impregnate cu alcool, de la Eugenia până la papanași”, spune Casey, citată de adevarul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net