Tânără din Canada, șocată de prețurile din România! Ce spune despre traiul de la noi din țară

Ce-i în țară, e și-n afară! O tânără din Canada a comparat prețurile din România, în special cele pentru servicii și bunuri, în special în restaurante, cu cu cele din țara sa adoptivă și, surprinzător, sau nu, a constatat că traiul în țara noastră este destul de scump. Tânăra a povestit experiența trăită în țara de origine a mamei sale, România, pe platforma de socializare TikTok.

Traiul în România este scump! / Foto: Arhiva Click!
Traiul în România este scump! / Foto: Arhiva Click!

O tânără din Canada a povestit, într-un videoclip publicat pe platforma de socializare TikTok, experiența trăită în țara de origine a mamei sale, România. Aceasta a constat, după ce a comparat prețurile de la noi cu cele din țara sa adoptivă, că, traiul în România este scump. Prețurile pentru servicii și bunuri, în special în restaurante, au ajuns să fie similare cu cele din Canada.

„Aproape toate prețurile au ajuns să fie la fel ca în Canada. Mai ales la restaurante am observat, aproape la fel. Dar mi-a plăcut enorm în România și abia aștept să mă întorc”, a dezvăluit femeia. 

Românii sunt mult mai dornici să socializeze

De asemenea, aceasta este de părere că românii sunt mult mai deschiși și mai dornici să socializeze în comparație cu canadienii, iar localurile, inclusiv restaurantele și barurile, sunt un alt lucru ce a surprins-o plăcut în România, deoarece sunt deschise până târziu în noapte, și în timpul săptămânii.

„Am remarcat imediat că totul este deschis până mult mai târziu în România, ma refer la restaurante și baruri. Aici în Canada standardul este că totul se închide în timpul săptămânii la 9 și în weekend cam la 11-12. Deci noi, canadienii, nu prea avem o viață socială ca români”, a mai adăugat ea.

Ea a observat cu admirație și faptul că româncele sunt extrem de elegante și prezentabile, ceea ce a fost o sursă de inspirație pentru ea: „Oriunde mă plimbam am văzut românce superbe, absolut superbe. Am luat așa multă inspirație de la voi pentru că sunteți superbe”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net