Bolid de 100,000 de euro și mansarda unei case, făcute scrum în doar câteva ore. Proprietarii erau plecați în vacanță

O mașină ce valora peste o sută de mii de euro s-a făcut scrum într-un incediu, în județul Dâmbovița, răufăcătorii profitând de lipsa proprietarilor. De asemenea, și mansarda casei a avut foarte mult de suferit, fiind mistuită de către flăcări.

image
O mașină de 100,000 de euro a luat foc / Captura Video - Stirile Pro TV

Așadar, proprietarii erau plecați în vacanță, iar în gospodărie se afla doar o singură persoană, un bărbat, care se ocupa cu grija animalelor. Vecinii au dat alarma și au chemat pompierii.

Mașină de mii de euro, scrum

Incidentul a avut loc în gospodăria unor persoane cu disponibilități financiare destul de ridicate, din satul Stătești, din comuna Vârfuri. Bărbatul prezent la fața locului avea grijă de gospodărie și își amintea de existența mai multe bubuituri în garaj, iar, ulterior, a văzut autoturismul luând foc. 

Citește și: Chemat să stingă un incendiu, un pompier și-a găsit copiii morți: „Sunt pierduți pentru totdeauna!”

Constantin Tudorache, martor: „Am auzit pocnind, am deschis uşa garajului şi ardea la maşină. Ce s-o fi întâmplat, nu ştiu. Cred că scurt-circuit a fost, de la maşină.”, arată știrileprotv.

Imediat, la fața locului, trei autospeciale dotate cu apă și spumă, dar și o ambulanță SMURD s-au deplasat pentru a acorda îngrijirile medicale necesare, dar și pentru a stinge incendiul.

Vezi și: Fix ca la Colectiv! Iadul pe pământ! Zeci de oameni arși, imagini cu tineri care fug cu foc pe ei, după ce un club a luat foc

„A ars maşina asta, ATV-ul, garajul şi acoperişul la casă.”, a declarat Mihai Stătescu, vecin, care a ieșit imediat să vadă despre ce este vorba, când a auzit exploziile ce veneau din gospodăria vecinilor săi. 

Misiunea pompierilor nu este deloc ușoară. Aceștia s-au luptat timp de trei ore cu flăcările. Pagubele ce au rămas sunt impresionante, fiind vorba de zeci de mii de euro. 

Sebastian Stan, locţiitor comandant Detaşament de pompieri Pucioasa: „La faţa locului au găsit arzând generalizat un garaj şi mansarda casei de locuit. Au fost evacuate câteva animale, nu au fost înregistrate victime.”

Proprietarii autovehiculului au asigurare, dar valoarea acesteia nu acoperă toată valoarea mașinii. Polițiștii și pompierii au deschis o anchetă, pentru a stabili cauzele izbucnirii incendiului.

Vezi imagini de la fața locului și detalii amănunțite pe Știrile Pro TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Roberta Metsola FOTO EPA-EFE
Garry Kasparov FOTO Mediafax
image
image
image
image
Prințul Harry și Meghan Markle png
Medicamente pentru Ucraina
must (pixabay)
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)