Noaptea morții la Iași. Șapte oameni au pierit în două tragedii

Județul Iași a cunoscut cea mai neagră noapte de la Revoluție. O șoferiță beată a ucis patru muncitori și a băgat în spital alți patru iar un incendiu a luat viața a trei persoane, printre care o fetiță de 14 ani. Cum s-au petrecut tragediile  

Muncitorii au fost loviți în plin de mașina scăpată de sub control. Foto: ziaruldeiasi.ro
Muncitorii au fost loviți în plin de mașina scăpată de sub control. Foto: ziaruldeiasi.ro

Prima tragedie a avut loc vineri dimineață, la o oră după miezul nopții. Pe o stradă din Iași, nouă muncitori ai unei firme locale de drumuri turnau asfalt în jurul unei canalizări când o mașină scăpată de sub control i-a izbit în plin.  

Filmul accidentului grav din Iași 

Potrivit ziaruldeiasi.ro, o femeie la volanul unui autoturism Alfa Romeo  a pierdut controlul volanului în curba într-o curbă, a lovit o clădire şi a intrat în plin într-o autoutilitară staţionată pe dreapta lângă care se aflau opt muncitori de la compania locală de drumuri Citadin.  

Un al nouălea muncitor a scăpat neatins deoarece se afla în vehiculul firmei de drumuri. In mașina care a produs accidentul se afla o femeie, de 38 de ani, agent de vânzări la o firmă din Iași. Martorii au declarat pentru ziaruldeiasi.ro, că femeia conducea cu viteză foarte mare și înainte de accident ar fi făcut drifturi pe șosea. 

Muncitorii au fost doborâți precum popicele de bolidul care s-a înfipt în zidul unei case înainte de a ricoșa în mașina firmei de drumuri. Echipele de intervenție au găsit un adevărat carnagiu la locul accidentului. Patru persoane au fost găsite decedate pe loc iar alte patru în stare gravă, toate strivite de limuzina scăpată de sub control.  

Femeia a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie, unde a fost testată cu aparatul Drager, reieșind o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Răniții au fost transportați la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași. 

Care este starea celor patru bărbați răniți 

”Un bărbat cu politraumă a fost adus cu un posibil şoc hemoragic, internat pe secţia de Chirurgie şi operat. O altă victimă, tot un bărbat, diagnosticat cu politraumă, traumatism toracic este internat tot la Spitalul Sf. Spiridon şi este în stare stabilă.  

A treia victimă are fracturi la membrele inferioare, este în stare stabilă. În sfărșit, ultima victimă adusă la Sfântul Spiridon este un bărbat cu fracturi la membrele inferioare şi contuzii”, a povestit pentru bzi.ro, doctorul Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi. 

Adina Ghervase este șoferița care a produs tragedia rutieră din Iași. Foto: ziaruldeiasi.ro
Adina Ghervase este șoferița care a produs tragedia rutieră din Iași. Foto: ziaruldeiasi.ro

Cine este șoferița ucigașă de la Iași 

Autoarea accidentului este Adina Iuliana Ghervase, divorțată de curând. Femeia are doi băieți minori, unul de 13 ani, din prima căsătorie și unul de 4 ani, cu actualul iubit. În timp ce șoferița spune că lucrarea era nesemnalizată, martorii povestesc că aceasta a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei 

În această casă care a luat foc au fost găsite decedate trei persoane. Foto: 24iasi.ro
În această casă care a luat foc au fost găsite decedate trei persoane. Foto: 24iasi.ro

Povestea incendiului care a luat viața a trei suflete 

După două ore, la 112 s-a primit un nou apel privind o tragedie în județul Iași, de data aceasta în comuna Alexandru Ioan Cuza, o localitate aflată la o distanță de 73 de km de Iași. Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că arderea o casă iar focul se manifesta generalizat la întregul imobil, pe o suprafață de aproximativ 60 mp.  

După ce a fost stins incendiul, potrivit ISU Iași, în interiorul locuinței, au fost găsite fără viață, cu urme de arsuri, trei persoane, toate de sex feminin. Este vorba de o femeie 46 ani, una de 82 ani și o minoră în vârstă de 14 ani. Echiele de prim ajutor au declarat decesul celor trei vicitme la ora 4.00. Din primele cercetări, se pare că pârjolul a izbucnit de la o sobă defectă

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net