Medic din Ia╚Öi premiat pentru num─ârul de vaccin─âri, re╚Ťinut pentru imunizare "la chiuvet─â"

#Coronavirus 13 ianuarie 2022

Caz ╚Öocant ├«n jude╚Ťul Ia╚Öi! Medicul de familie Daniela Bejan a fost re╚Ťinut pentru 24 de ore. Femeia este avuzat─â c─â ar fi vaccinat "la chiuvet─â". ├Än trecut, aceasta a fost premiat─â de prefectul jude┼úului Ia┼či, Marian Grigora╚Ö, pentru c─â a vaccinat anti-Covid-19 ├«n mas─â 

image
Daniela Bejan a fost în trecut premiată de prefectul de Iași. Foto: ziaruldeiasi.ro

Medicul de familie Daniela Bejan din comuna Cioh─ârani s-a trezit cu poli╚Ťi╚Ötii la u╚Ö─â, miercuri, 12 ianuarie. Aceasta este suspectat─â c─â ar fi vaccinat fictiv. A fost re╚Ťinut─â timp de 24 de ore, timp ├«n care oamenii legii caut─â probe ├«mpotriva ei.

Medicul ar fi emis certificate de vaccinare false

Pe l├óng─â vaccinarea "la chiuvet─â", Daniela Bejan este acuzat─â c─â a primit mit─â pentru a emite certificat de vaccinare false.

"Ast─âzi, 12 ianuarie 2022, poli┼úi┼čtii anticorup┼úie ai Direc┼úiei Generale Anticorup┼úie, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe l├óng─â Tribunalul Neam┼ú, efectueaz─â un num─âr de 25 de perchezi┼úii la domiciliile unor persoane din jude┼úele Neam┼ú ┼či Ia┼či, suspectate de s─âv├ór┼čirea unor infrac┼úiuni de fals ┼či corup┼úie ├«n leg─âtur─â cu ob┼úinerea ├«n mod ilegal a unor certificate care s─â ateste vaccinarea anti-COVID-19ÔÇŁ, a transmis, miercuri, Direc┼úia General─â Anticorup┼úie.  

Cei care au primit certificatele de vaccinare false, în schimbul unor sume de bani, nici măcar nu s-au prezentat la cabinetul medical al medicului.

"Cercet─ârile ├«n cauz─â vizeaz─â aspecte de natur─â infrac┼úional─â s─âv├ór┼čite ├«ncep├ónd cu jum─âtatea anului 2021 ┼či p├ón─â ├«n prezent, de c─âtre medici ┼či asisten┼úi medicali din cele dou─â jude┼úe care, ├«n schimbul unor sume de bani cu titlu de mit─â, au eliberat certificate de vaccinare anti-COVID-19 unor persoane. ├Än unele cazuri, beneficiarii au ob┼úinut certificatele de vaccinare f─âr─â ca m─âcar s─â asigure prezen┼úa fizic─â la cabinetele medicale sau centrele de vaccinare", a ad─âugat DGA.

├Än mod ironic, medicul de familie a fost premiat de Marian Grigora╚Ö, prefectul jude╚Ťului Ia╚Öi, pentru num─ârul mare de doze de vaccin anti-COVID-19 administrat ├«n doar 6 luni, de la ├«nceputul campaniei de imunizare. 

ÔÇ×Eu am primit primele doze de vaccin ╚Öi, totodat─â, am ├«nceput imunizarea ├«n luna iunie 2021. De atunci ╚Öi p├ón─â ├«n prezent am reu╚Öit s─â administrez peste 1.200 de doze de vaccin, cu serul Johnson & Johnson. Av├ónd ├«n vedere reac╚Ťiile adverse ale vaccinului, de care toat─â lumea se teme, eu le-am recomandat pacien╚Ťilor mei un tratament anticoagulant. Ace╚Ötia m-au ascultat ╚Öi nicio persoan─â nu s-a sim╚Ťit r─âu dup─â vaccin ╚Öi cred c─â a╚Öa au c─âp─âtat ├«ncredere ├«n acest vaccin.

Din cele peste 1.200 de doze administrate, nu au fost toate la persoanele din comun─â. La noi ├«n localitate au fost valuri mari de infect─âri prin octombrie 2020. Ceilal╚Ťi, v─âz├ónd prin ce au trecut vecinii lor ╚Öi mai ales dup─â ce 10 dintre cei infecta╚Ťi au avut o evolu╚Ťie nefavorabil─â, ╚Öi-au dat seama c─â nu e de glum─â. ├Än urma acestei situa╚Ťii au ├«n╚Ťeles c─â trebuie s─â se vaccinezeÔÇŁ, a declarat la acea vreme dr. Daniela Bejan pentru bzi.ro.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
cornel palade ada png
cub maria tonciu mama png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg
regina elisabeta
salvamari 0 jpeg
Experţi în armamentul nuclear: Putin recurge la ameninţarea nucleară pentru a evita intervenţia directă a NATO în Ucraina jpeg