Metoda prin care un tânăr român s-a îmbogățit cu peste 2 milioane de lei. Lăcomia l-a făcut să ajungă pe mână poliției

A vrut să câștige o avere pe seama angajatorului său, însă singurul lucru pe care a reușit să îl căștige este plasarea în arest pentru 24 de ore. Un bărbat din județul Bistrița-Năsăud a fost reținut de către autorități, sub acuzația de delapidare cu consecințe deosebit de grave, cât și fals. Acesta reușise să se îmbogățească cu aproximativ 2 milioane de lei, însă schema sa a fost, în cele din urmă, depistată de către polițiști.

Prejudiciul ar fi estimat la 2 milioane de lei
Prejudiciul ar fi estimat la 2 milioane de lei

Un bărbat în vârstă de doar 34 de ani, provenind din județul Bistrița-Năsăud, are acum probleme serioase cu legea, după ce a fost arestat. Acuzațiile aduse acestuia sunt de delapidare cu consecințe deosebit de grave, cât și fals. Pe moment, potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, bărbatul ar fi reținut pentru 24 de ore, însă lucrurile se vor schimba curând. Joi, acesta va fi prezentat în fața Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, pentru a se putea decide o nouă măsură preventivă.

Mai precis, bărbatul s-a îmbogățit cu mai bine de 2 milioane de lei, pe seama angajatorului său. Se pare că acesta lucra ca inginer cu atribuții în aprovizionare, la o societate comercială. Autoritățile îl suspectează că ar fi comandat diverse materiale de construcții, pentru care ar fi emis bilete la ordin semnate în fals, în numele angajatorului pentru care lucra. După aceea, bărbatul ar fi vândut materialele către alte persoane, păstrând banii. Autoritățile au reușit să calculeze că prejudiciul ar ajunge la aproximativ 2 milioane de lei.  

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

Astăzi (9 august) autoritățile ar fi făcut percheziții la imobilul suspectului, cât și la altă proprietate deținută de către familia acestuia, în localitățile Bistrița, respectiv Salva. Se pare că polițiștii ar fi descoperit diverse facturi fiscale, documente, cât și instrumente de plată.

Pentru a începe să recupereze prejudiciul, autoritățile au pus sechestru peste 2 mașini și un apartament deținute de către suspect, ce ar ajunge la suma de 100.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net